Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on wg was mnie probuje pouczac?

Polecane posty

Gość gość

Mam starszego faceta, on ma 45 lat, ja 26. Roznica wieku mi nie przeszkadza w sumie, ale on np jak powiedzialam mu,że myslałam kiedys o wyjeździe za granice i nie wiem czy to był bład powiedzial :" nie, absolutnie to nie był bład, nie po to skonczyłaś studia żeby pracować gdzieś jako np kelnerka, bo tego nawet praca nie można nazwac". Albo żaliłam mu się, ze sie pokłociłam np z mama i nie bede sie do niej odzywać narazie ,a on " wiem, ale to jest twoja matka i madrzejsza bedziesz jesli pierwsza wyciagniesz reke na zgode" Itd.. Czy on wg was mnie poucza czy mi sie wydaje i on tylko daje mi mądre rady?

Gość gość
Albo jeszcze mi doradza kim najlepiej powinnam byc , ze powinnam sie uczyc do egzaminow na aplikacje ( bo skonczylam prawo), bo ja stoje w miejscu jako sekretarka, a powinnam sie rozwijać itd... Generalnie on jest fajnym partnerem, ma poczucie humoru, jest odpowiedzialny, tylko czy on mi powinien mowić co jest dla mnie dobre ,a co złe? Sama nie wiem... Czasami lubie jak mi cos doradzi, a czasami zgrywa takiego mądrego