Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Unmeii

Ceramiczny pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Witam :) Mam pytanie zarówno do panów jak i pań.Co myślicie o ceramicznej biżuterii?Czy warto inwestować w takie cacko na zaręczyny i jest trwała? Nie znoszę żadnej biżuterii i tu jest problem z wyborem pierścionka,ostatnio jednak zobaczyłam pierścionek z czarnej ceramiki i pomyślałam,że może taki by się nadał?Boję się jednak,że to strasznie delikatna rzecz a w końcu ma być ze mną na długo.Czy ktoś z Was posiada biżuterię ceramiczną?Jakie odczucia? Tutaj przykład pierścionka: http://wkruk.pl/pierscionki/pierscionek-w-kruk,id-78206 Pozdrawiam.

Jeśli czarny to z czarnego tytanu albo z czarnego złota, inne będą mniej trwałe.

Gość gość
To nie jest dobry pomysł, na zaręczynowy wybierz coś klasycznego. To biżuteria na lata, gust może ci się zmienić i a pierścionek ceramiczny zostanie....

No właśnie bardzo mi się podoba takie połączenie z czernią a tytan czy czarne złoto jest cholernie drogie a po co wydawać pieniądze skoro nie lubię bizuterii?No sama nie wiem :(

Gość gość
ja bym była zadowolona z pierścionka ceramicznego. sama taki nosze połączony ze srebrem i cyrkonią już od dłuższego czasu i nic się z nim nie dzieje :)

Ja też widziałam takie w Kruku i jeden bardzo mi się podoba.Na Sylwestra mamy rocznicę związku i Mój chce mi kupić pierścionek.Myślałam właśnie o ceramicznym ale czy rzeczywiście jest trwały na lata?Gościu powyżej długo już masz swój?:)

ceramika, srebro, cyrkonie... to może od razu z plastiku? można samodzielnie przetopić np. z kapsla od butelki po pepsi. będzie ekologicznie i jeszcze taniej niż ceramika :P

Gość gość
Moim zdaniem ceramiczny wygląda jak z plastiku.

Gość gość
Czy to jest naprawdę takie ważne z czego jest pierścionek? Potem się baby dziwicie ze uchodzicie za materialistki? Dla mnie liczy się gest. Ze ktos pamięta o mnie i chce mi zrobić mi przyjemność a nie tylko ZŁOTO i KASA. Nawet z pierścionka ze sklepu wszystko po 1,50 zl bym się cieszyła.

Gość  Mysiasysia
sikam see

" gość dziś Czy to jest naprawdę takie ważne z czego jest pierścionek? Potem się baby dziwicie ze uchodzicie za materialistki? Dla mnie liczy się gest. Ze ktos pamięta o mnie i chce mi zrobić mi przyjemność a nie tylko ZŁOTO i KASA. Nawet z pierścionka ze sklepu wszystko po 1,50 zl bym się cieszyła. " X ja nie uchodzę. a jeśli ty uchodzisz, to twój problem. sama napisałaś o złocie i kasie, ja pisałam o plastiku. z czym masz problem, lalka? misio się nie oświadcza i musisz się na kimś wyżyć?

Gość gość
Hahaha ja mam męża juz 2 lata a pierścionek dostałam srebrny. Chodzi o to ze to z czego jest pierścionek nie ma dla mnie aż takiego znaczenia. Jakbym dostała ceramiczny albo jeszcze cokolwiek innego i tak bym byla zadowolona