Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dajcie już spokój Teściowym.

Polecane posty

Gość gość

Ok, niektóre są bardzo trudne., przeginają, ale synowe też miewają wiele za uszami. Niektóre już snastawiaja kolce na sam dźwięk słowa "teściowa" i są niesprawiedliwe. Trudna jest relacja między synową a teściową, powiedziałabym nawet że najtrudniejsza ze wszystkich możliwych relacj, ale wiele z Was by chciało żeby teściowa w ogóle zniknęła z powierzchni Ziemi! :)

Gość gość
Powiem tak. Ja nie mam z tesciowa najlepszych relacji. Ale nie bede jej obrażać, opisywać na forum po to nic nie da. Po prostu najlepiej żyć swoim życiem, nie wdawać się w konflikty, zdystansować.

Gość gość
Otóż to -DYSTANS. Ja na początku się denerwowałam, przejmowałam. Teraz staram się nie zwracać uwagi, traktować jej jazdy jak zjawisko atmosferyczne. Przecież nie będę się złościc na deszcz za to, że pada :) Takim złoszczeniem się tylko same stajemy się zgorzkniałe, pogarszają się nam relacje z mężem, więc może lepiej DAĆ NA LUZ :) ?

Gość gość
no ,ale to olewanie przychodzi z wiekiem ja w momencie, kiedy przeszłam załamanie nerwowe na dzień dzisiejszy leczę się na nerwice lękową i dopiero teraz zdałam sobie sprawę co ta kobieta mi zrobiła najpierw moja toksyczna matka alkoholiczka potem teściowa dopiero dziś ,żyje po za jedną i drugą szkoda tylko że zniszczyły mi zdrowie a ja sobie na to pozwoliłam czytam te tematy o teściowych i dziś śmieję się z tego niestety człowiek uczy się na błędach i swoich doświadczeniach :-(

Gość gość
ja dalam bo ja odwiedzam 1,2 razy w roku, poprawilo sie, nie kloce sie zmezem o nia.