Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia18203

Jak wygląda wasza wieczorna rutyna?

Polecane posty

Mi zazwyczaj zbytnio nie chce się wieczorem gdy po całym dniu padam na twarz :( A wiem że powinnam dbać o siebie, jak wygląda to u was? Co robicie? Jakich kosmetyków używacie? Jak zmotywować się by dbać o siebie, są też dni kiedy nawet rano nie umyje twarzy bo mam takiego lenia :( Jakieś sposoby?

Gość gość
Klade dziecko spać. Ogarniam w domu i ok.22 tez padam...

Gość gość
A i moje kosmetyki to mydlo i szampon.

Gość bella  86
Wieczorem to raczej nie ma wielkiego dbania, zmycie makijażu, prysznic, mycie zębów, krem na noc, przed snem nie używam balsamów do ciała. Rano to już inna bajka.

Gość gość
Mów po polsku a nie po "polskiemu" i nie rób żałosnych kalek z angielskiego! :o rutyna ż IV, CMs. ~nie, blm biegłość, wprawa nabyte przez długą praktykę; w znaczeniu ujemnym: postępowanie, wykonywanie jakichś czynności według utartych szablonów, uleganie nawykom, tradycji Długoletnia rutyna. Rutyna w pracy naukowej, pedagogicznej. Walczyć, zerwać z rutyną. Mieć rutynę. Nabrać rutyny. Popaść w rutynę.

-spotkanie z przyjaciółmi -prysznic z użyciem żelu Le Petit Marseillais -dobry serial -sałatka -wino -świece -wygodny fotel Czego chcieć więcej :D #ambasadorka LPM