Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zły kontakt z mamą

Polecane posty

Gość gość

cześć wszystkim ...mam problem z moją mamą nie mamy zbyt dobrego kontaktu i ciągle się kłócimy, moja mama cały czas mówi o sprzątaniu od zawsze moja mama kojarzy mi się z ciągłym marudzeniem na bałagan zawsze jak wejdzie do pokoju to nie po to żeby zapytać się co u mnie tylko zaczyna krzyczeć ze mam bałagan i ze mam tu posprzątać jak zejde na dol w przerwie na naukę np żeby zrobić herbatę to od razu zaczyna gadać ze nic nie pomagam jestem spmirdzacym leniem fakt nie jestem idealna wręcz jestem bałaganiarą nie nawidze sprzątać mam 16 i potrzebuje kontaktu z mamą miMo tego że wyglądam na bardzo zimna twarda i mało uczuciową osobę to czuje ze chciałabym żeby mama się bardziej mną zainteresowała. .. chciałabym pojechać z mamą na zakupy mam ładne ubrania ale mało jak zaczynam tłumaczyc rodzicom ze potrzebuje więcej ubran to mama zaczyna mówić że ona tez i ze mam dużo ubran albo że ostatnio coś tam mi kupili albo ciągle wypomina mi ze jak kupiłam dwie bluzy za 300 zł to mogłam kupić sobie kilka bluzek a to były moje pieniądze z prezentów i na dodatek kilkanaście mies temu mowie często do niej albo do taty ze chce żeby było inaczej i najpierw jest 10 min gadki ze fakt cos jest nie tak a potem 1h gadki ze nic nie robie i ze to moja wina z tatem mogę pogadać ale z mamą w życiu ona wszystko sprowadza do porządku dodam jeszcze ze mam bardzo dobry kontakt z tatem takiego ze świecą szukać ale czuje ze czegoś mi brakuje i tym czyms jest kochająca mama która mimo wszystko stanie po mojej stronie jak to jest u was możecie coś poradzić?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować