Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstałam się z facetem i nie wiem co dalej, czy wrócic??

Polecane posty

Gość gość

Bylismy razem prawie 3 lata. Bardzo go kocham, on mnie też. Od pewnego czasu zaczął się mniej starac, nie zależalo mu. Powodowało to u mnie złość i częste kłótnie. Ostatnio rozstalismy sie ale postanowiłam dać mu i sobie ostatnią szanse. Powiedziałam ze spróbujemy związek naprawic ostatni raz i jak nie wyjdzie to definitywny koniec. Oczywiscie znow olał ważną dla mnie sprawę i pokazywał ze mu nie zalezy. Od 2 dni jest koniec. On płacze, ja płacze i nie wiem juz co zrobic. On chciałby spróbowac jeszcze raz ale ja się waham. Co zrobic w tej sytuacji? Dodam ze on powiedział ze mnie kocha, ze zalezy mu na mnie ale nie zalezy mu na zwiazku. Boję się że jeśli teraz powiem ze naprawiamy to jeszcze raz to on nie odczuje az tak tego co mógl stracic wiec moze lepiej podtrzymac decyzje o rozstaniu?? Jak sądzicie ? To dla mnie ważne bo oboje cierpimy

Gość gość
Dodam ze on powiedział ze mnie kocha, ze zalezy mu na mnie ale nie zalezy mu na zwiazku. x Hahhahahaha, przetłumaczę Ci, bo jak widze masz problem ze zrozumieniem prostego przekazu: facet nie chce być z Toba w związku, bo Cię nie kocha i nie zależy mu o czym świadczą jego czyny, a kłamstwami o kochaniu chce sobie zapewnić układ bez zobowiązań, oczywiście do czasu aż sobie znajdzie inną więc szanuj sie trochę i daj sobie z nim spokój

Gość gość
Ale on mnie kocha tego jestem pewna.

Gość gość
jasne i dlatego, że cie tak bardzo kocha to nie zalezy mu na związku :D obudz sie naiwna dziewczynko

Gość gość
Olewa wazne dla Ciebie rzeczy, pokazuje ze mu nie zalezy, komunikuje wprost, ze nie chce zwiazku. No faktycznie, bardzo Cie kocha!!!!!!! :) Weź Ty sie dziewczyno ogarnij i nie osmieszaj sie piszac, że on kocha.

Gość gość
Widze ze mnie kocha ale widzę tez ze mu nie zalezy. Chyba faktycznie nie ma co ratowac tego zwiazku. Trzeba przeczekac i bedzie lepiej

Gość gość
Chociaz troche go poznałam przez te lata i watpie zeby tak płakał jesli by mnie nie kochal

Gość gość
naprawde autorko, prezentujesz wyżyny głupoty, facet ma Cie gdzieś ale na przeczekanie aż sie pojawi dziewczyna do związku chce Cię miec pod reką, chcesz się poniżac, prosze bardzo, będziesz koleżanką od rozkładania nóg co najwyżej, poważną relację czyli związek on ma gdzieś, a płakac wiarygodnie na zawołanie potrafi wiele osób