Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładni ludzie wcale nie mają ładnych dzieci, ja nie znam takich osób...

Polecane posty

Gość gość

Znam jednego lekarza, daleki znajomy mojego ojca, bardzo wysoki, lekko siwawy facet, dobrze zbudowany, bez kitla nie wyglada na lekarza tylko jakiegos bylego sportowca, taki ''byk'', jego zona typowa Polka słowianka, podobna do Ewy Wachowicz i co ? mają brzydkie dzieci, jeden syn wyglada jak ufoludek, żabie oczy, male usta, duze uszy, drugi syn to taki zniewieściały chłoptas, ma prawie 16 lat, niski, drobnej budowy. Inna rodzinka mieszka obok mnie, bardzo ladna matka, jak modelka, facet mniej fajny ale do brzydala mu daleko, powyzej przeciętnej. Córka 12 lat, ma wulgarną urode, takiej nieletniej prostytutki :O jakby sie umalowala to moglaby smialo stac pod latarnią, nikt by nie poznal ze to malolata. Uroda rodzicow nie ma nic wspolnego z urodą dzieci, mialam w klasie mega przystojnego kolege, a byl z tzw patologii, ojciec alkoholik, matka wiecznie bezrobotna brzydka tez kiedys meliniara, nie wiem czemu tak sie dzieje

Gość prawictwo pospolite 152
własnie ze mają ładne dzieci , ale nie zawsze .. brzydcy ludzie maja brzydkie dzieci ? Przyklad ? Lech kaczynski i jego córka Maria Kaczynska ładna nie jest .. tak samo Radwańska Agnieszka - jej ojjciec również jest brzydki

Gość gość
genetyka , dziedzicznosc w co drugim pokoleniu , wnuki beda za to ladne

Gość gość
Beata Szydło jest brzydka, babochłop a ma ładnego syna księdza, drugi jej sie nie udał i wyglada jak typowy polaczek. Kwaśniewski brzydki, Jolka ładna i wyszła przecietna dziewczyna.

Geny moga dziedziczyc nawet po prababci cy pra pradziadku, nie ma pewnosci w czyja urode pojda dzieci...

Gość prawictwo pospolite 152
porównajcie sobie Urodę córki Toma Cruisa i córki LEcha Kaczyńskiego