Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy nadal jesteście za PiSem?

Polecane posty

Gość gość

Zmieniłem zdanie co do nich...

Gość gość
ja ciągle jestem za. zresztą jak można być przeciw skoro rząd jest od wczoraj? bycie przeciwnym pisowi w sytuacji gdy nie miał szansy nic jeszcze zrobic świadczy o notorycznym lemingowstwie umyslowym ktore po 8 latach rządow PO chce "rozliczac pis z obietnic".

Gość gość
10.50 Wyłącz tv i włącz myślenie.

Gość gość
Nie glosowalam na nich,ale wiedzialam,że wygraja i ciesze sie ,że tak sie stalo. Z prezydenta jestem dumna ,a nowo powstały rząd bede oceniac za jakis czas.

Gość gość
póki co jestem zadowolona z Dudu i z PiSu

Gość gość
Tak, wciąż za PiS od 2007 roku :)

Gość gość
Ciekawe ile osób pisało powyższe posty. Pewnie jedna

Gość gość
Jedna. Bo jak można być za PiSem po tym co zrobili z komisja sejmową ds służb specjalnych, prezydium sejmu i co zrobił prezydent z ułaskawieniem.To skandal, działania na pograniczu prawa i chamskie zawłaszczenie państwa.

Gość gość
Spiepszaj dziadu :p

Gość gość
Na pograniczu? Juz zapomniales jak broniles bula ,ze wszystko zgodnie z prawem? Albo najeżdżaj na wszystkich tak samo,albo na nikogo!

Nie znam się na polityce, PiS dużo obiecuje i gada z sensem, ale kurwa, jak można pierdolić że gówno zrobili, że obiecanki cacanki skoro rządzą od wczoraj? Bądźmy realistami.

Gość gość
gość dziś Na pograniczu? Juz zapomniales jak broniles bula ,ze wszystko zgodnie z prawem? Albo najeżdżaj na wszystkich tak samo,albo na nikogo!xxJeśli postępował zgodnie z prawem to go broniłem jak każdego innego.A na kogo będe najeżdżał o tym sam zdecyduje.

Gość gość
Głupoty shatyna mentalnej ubecji z nowej huty. Wszystko świadomie napisane małą literą. Kamiński słusznie został zwolniony, od tej FARSY SĄDOWEJ. Wśród sędziów, jest mnóstwo shatynów, czyli ludzi o poglądach gazetowybroczych, których należy bezwzględnie usunąć nie tylko z wymiaru sprawiedliwości, ale i z życia publicznego. Shatyn i jemu podobni MUSZĄ ZOSTAĆ ZEPCHNIĘCI NA MARGINES. To poglądy/arogancja/głupota/złość shatynów, ma być POWSZECHNIE UZNAWANA za ABERRACJĘ, GŁUPOTĘ, PRZEJAW IDIOTYZMU i ŚMIESZNOŚĆ. Shatyn to produkt lewicy w jej najgorszym wydaniu. Oni muszą zostać OŚMIESZENI i zutylizowani :p

Gość gość
tylko że shatyn jest antylewicowy co jasno wynika z jego postów. czyli perdolisz głupoty kolego

Gość gość
Jesli twierdzisz,że zlamano prawo to zgłoś to do prokuratury :p

Gość gość
Kamiński został ułaskawiony tyle, że nie wiadomo od czego bo nie był skazany. Jego ułaskawienie to wyraźne wskazanie, że był winny i powinien siedzieć.

Gość gość
gość dziś Jesli twierdzisz,że zlamano prawo to zgłoś to do prokuraturyxxNo właśnie "gość dziś ". Zgłoś łamanie prawa przez mnie czy sędziów do prokuratury...:D

Gość gość
Shatyn dziś Jedna. Bo jak można być za PiSem po tym co zrobili z komisja sejmową ds służb specjalnych, prezydium sejmu i co zrobił prezydent z ułaskawieniem. To skandal, działania na pograniczu prawa i chamskie zawłaszczenie państwa. x Nie ma żadnego skandalu, nie ma działania na pograniczu prawa ani tym bardziej zawłaszczania państwa, twoje zarzuty pochodzą tylko i wyłącznie z twoich omamów.

Gość gość
gość dziś tylko że shatyn jest antylewicowy co jasno wynika z jego postów. czyli perdolisz głupoty kolego X Jasno wynika, że nie czytasz ze zrozumieniem. Shatyn uznaje demokrację LIBERALNĄ, za wartość. Idea LIBERALNEJ demokracji, to produkt lewicowy. Sprawdź sobie, poczytaj, to może się zorientujesz. Linia podziału, pomiędzy lewicą a prawicą, od lat 50, 60 przesuwa się ze spraw socjalnych w kierunku kwestii kulturowych. Bardzo typowe jest, dla salonowej lewicy Europy Zachodniej, także USA, być umiarkowanie liberalnym gospodarczo i skrajnie liberalnym kulturowo. Mylisz pojęcia liberalizmu gospodarczego (który to liberalizm został w Polsce tak naprawdę jako pojęcie zdewastowany, między innymi przez Balcerowicza i jego uczniaka Petru) z liberalizmem kulturowym - demokracją liberalną. Kto się tym interesuje, ten to wie.

Gość gość
Demokracja liberalna (demokracja konstytucyjna) – rodzaj demokracji przedstawicielskiej charakteryzujący się wolnymi i uczciwymi wyborami oraz pluralizmem politycznym, utożsamiany z demokracją parlamentarną.W konstytucjach państw demokracji konstytucyjnej zapisano wiele praw i wolności przysługującym ich obywatelom. Decyzje podejmowane w demokracji liberalnej nie mogą naruszać praw mniejszości.Przykładami państw demokracji konstytucyjnej są m. in. państwa członkowskie Unii Europejskiej (w tym Polska) i Stany Zjednoczone

Gość gość
Idea LIBERALNEJ demokracji, to produkt lewicowy.xxCzyli jak widać produkt lewicowy charakteryzuje się "wolnymi i uczciwymi wyborami oraz pluralizmem politycznym, utożsamiany z demokracją parlamentarną." :D:D:DPrzynajmniej wg tego oszołoma "gość dziś "

ja wiem, że są różne podziały i definicje, ale jak ktokolwiek mógł nazwać demokrację liberalną?:D czy on sobie przemyślał temat?

Gość gość
Kukiz juz wszedł w układ z pisem. Dostał za to udział w komisji ds służb.

Gość gość
ale jak ktokolwiek mógł nazwać demokrację liberalną?smiech.gif czy on sobie przemyślał temat?xxA dlaczego nie? Możesz uzasadnić?

Gość gość
Konserwatyzm liberalny to jest głupota. Bo konserwatyzm ogranicza wolnośc którą jest liberalizm.