Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIECIE CO WAM POWIEM O TYM LEADMORE?

Polecane posty

Gość gość
wieczorem znów pewnie wyskoczy z przerobionym screenem i będzie sie cieszył że zrobił kolejny rekord dniówki 466zł :D

Gość gość
piwosz też miał tylko 6zł mimo spamowania przez cały tydzień tylko jeden prawik zarabia 4 stówki dziennie i to jeszcze BOT za niego pracuje hehe

Gość gość
prawika screeny na 370zł i chyba tydzień temu na 360zł są przerabiane, otwórzcie to sobie w zwykłym paincie widać ze literki przestawiał np była data 13.11.2015 potem np 17.11.2015 więc aby zrobić kwotę 370zł skopiował liczbę '7' z daty, tak samo '3' z daty oraz wziął jedno '0' i skleił to robiąc 370zł tylko ci coś nie wyszło cwaniaczku bo nie zauważyłeż że te pola są malowane w pasy, jedne są białe a drugie lekko szare i gdy z tego szarego pola kopiowałeś cyferke wklajając na białe pola to bardzo słabo ale jednak to widać :D przyjrzyjcie sie w zwykłym paincie, powiększcie sobie fote i można sie nieźle pośmiać tak samo jak to że cyferki są w różnych odstępach od siebie hehe Prawik ja myślę ze po bukmahcerce, zarabianiu na walutach i zarabianiu na smsach w necie, czas na Giełde Papierów Wartościowych :classic_cool: idź i zarabiaj miliony :classic_cool:

Gość gość
ja nie wiem czy znalazł się jakiś idiota który uwierzył, że on tyle zarabia no ale może może, idiotów w tym kraju nie brakuje przecież ;)

Gość gość
nabrał wszystkich na bukmacherke, nabrał na zarabianie na walutach to i smsy łyknęli idioci :D

Gość Piwosz  22lata
prawik jesteś zerem mitomanie j*****y :D🖐️

Gość gość
do kogo ty mówisz przemuś? mitomanku hehe

Gość gość
debil

Gość gość
powie zdychajcie i zadowolony mitoman jee bany

Gość gość
Ahaha :D