Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hej dziewczyny powiedzcie co sądzicie o moich wymiarach po dlugiej walce

Polecane posty

Gość gość

walka trwała rok, nadal trwa. walka to głównie zdrowsze odżywianie się, czyli zero fast foodów, zero coli, alkoholu mało. jedzenie 5 (czasem 4) razy dziennie co 3-3,5 godizny. dużo warzyw, owoców, kasz,orzechów, mięsa mało a jak juz to ryba lub kurczak. prawie zero nabiału, nie przepadam. duzo orzechów, pestek. ćwiczenia też. 20 skakanka 2x tygodniowo, mel B brzuch + Mel B cardio lub skalpel z Ewą Ch raz-dwa w tygodniu. rower raz w tygodniu czasem rzadziej, ale za to minimum 16-20 km i tempo średnie 3:15/1 km lub szybciej. przedtem 68 kg przy 168 cm. talia była aż 77 cm. udo 57 cm. teraz 58-59 kg. mam też mięśnie. talia 70cm. udo 52 cm. aha mam tuż po 30stce i dziecko 3letnie

Gość gość
oczywiście popełniam grzeszki i większe grzechy ;) np zjem czasem pizzę czy 2 kawałki sernika w polewie czekoladowej... lub wypiję 3 piwa .. lub zdarzy mi się w ciągu całego tygodnia zrobić tylko jeden raz skakankę i nic więcej...

Gość gość
Nadal za gruba jesteś, sorry ale jestem szczera. ja mierzę 166 cm czyli 2 cm mniej od ciebie ale ważę 55 kg i uważam, że to sporo. a talia 70 cm to za dużo. ja mam 67 cm i chcę stracić ze 3 cm na pewno.