Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię myć zębów!

Polecane posty

Gość gość

Od 2 lat chyba tak mam, że nie myje codziennie zębów. Myję je może 2-3 razy w tygodniu. Mimo to nie psują się w ogóle i są w miare białe. Chciałabym je myć 2 razy dziennie jak wszyscy, ale po prostu mi się nie chce!!! Są jakieś sposoby na zmuszenie się do tego? Z rana nigdy praktycznie nie myłam zębów, wole zjeść śniadanie i napić się herbaty, zresztą z ust mi nie śmierdzi...

Gość gość
A skąd wiesz, że się nie psują? Do dentysty chodzisz? Kamień usuwasz co pół roku? A z ust śmierdzi ci na bank, tylko nikt ci jeszcze o tym nie powiedział. Ja po wieczornym myciu nitkuję zęby i skoro ta nitka brzydko pachnie, to ty w buzi musisz mieć szambo. :(

Gość gość
Byłam rok temu u dentysty, miałam tylko jednego zęba do leczenia. Dentystka zrobiła mi przegląd i powiedziała, że nic więcej się nie psuje i jej do usunięcia tylko troszke kamienia bo mam zęby w stanie tak 4+

Gość gość
Lepiej chyba wiem jaki mam stan zębów :o

Gość SILIE87
a tylek ile razy w tyg myjesz? pytam serio. bo dla normalnego czlowieka norma jest raz dziennie myc te "otwory" myj chociaz rano te zeby.. a z buzi na bank ci smierdzi poprostu sami czesto tego nie czujemy ale zapewniam cie ,ze inny czuja ,ty sie poprostu przyzwyczailas do tego "zapachu"