Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo dobrze że PiS rozprawia się ze zgnilizną pozostawioną przez PO

Polecane posty

Gość gość
tez sie zgadzam, moze moralnie odbuduja Polske, PO sprzedalo chyba wszystko co nasze...

Gość gość
trza przyznać, że się nie pierdolą - i dobrze

>>>trza przyznać, że się nie pie**olą<<< x przepisami polskiego prawa :(.

Gość gość
Duda wykładał prawo a ty 2 zdania z wikipedii i myślisz, że możesz go pouczać? :D

Ja nie :), x ale były przewodniczący Trybunału Konstytucyjnego owszem :P. x Ale nie musicie się przejmować :(. x Od dziś także Trybunał Konstytucyjny podlega PiS. x Nawet Hitler dłużej udawał "demokratę" :(. x Rozstrzeliwać niepokornych zaczniecie jeszcze przed świętami ?

Gość gość
gość dziś Duda wykładał prawo a ty 2 zdania z wikipedii i myślisz, że możesz go pouczać? xx"Ułaskawienie nie jest uniewinnieniem". Tak Andrzej Duda mówił cztery lata temu

Gość gość
shatyn piłeś?

Gość gość
Nie może nic powiedzieć dobrego o Polsce, ten kto pluł na Pileckiego, jak ty misu. x Andrzej Duda, jest prezydentem po to, aby zatłuc moralnie shatynów. Kamińskiego po to uwolnił od sądowej farsy, aby zgniłą III RP oczyścić z robactwa. x Bardzo mnie cieszą te głosy shatynów, misiów i GW, bo to tylko świadczy o tym, że strzały były celne :D

Gość gość
ciekawe, co wymyślą dziś w nocy i jutro w dzień. pewnie będą aresztowania. chyba idziemy w państwo dyktatorskie. załomocą kolbami w drzwi:(

Gość gość
"Ułaskawienie nie jest uniewinnieniem". Tak Andrzej Duda mówił cztery lata temu x I co w związku z tym?

Gość gość
Nie znam 400stron uzasadnienia wyroku w tym 200 utajnionych ale wiem, że po piłkarsku kamiński: sądy 2:1, juz przy stanie 2:0 powinien byc koniec sprawy.

>>>I co w związku z tym?<<< x Zapewne coś o chorągiewce :P x albo punkcie widzenia zależnym od punktu siedzenia :P.

Gość gość
pis rozprawi się, hm, to co, zaczną strzelać w tył głowy??

Gość gość
Dajmy shatynowi sie wypowiedzieć, bo dziad odkrył, że ułaskawienie nie jest niewinieniem.

Gość gość
x Rozstrzeliwać niepokornych zaczniecie jeszcze przed świętami ? x Jakim trzeba by debilem by zadać takie pytanie? Bardzo słusznie Baron nazywa tak jak cię nazywa i wyśmiewa na każdym temacie, na którym cię spotyka. Już teraz ja także wiem dlaczego tak robi on, i nie tylko on.

Gość gość
ciekawe, co wymyślą dziś w nocy i jutro w dzień. pewnie będą aresztowania. chyba idziemy w państwo dyktatorskie. załomocą kolbami w drzwismutas.gif x ale czym ty sie martwisz? do ciebie załomocą?? chcesz zyc w normalnym panstwie? to daj pracowac normalnym ludziom !!

>>>pis rozprawi się, hm, to co, zaczną strzelać w tył głowy??<<< x W żadnym wypadku. x Przyjdą do Ciebie do domu i sam popełnisz "samobójstwo" x zupełnie jak kiedyś Blida :(.

Gość gość
Cała ta retoryka opiera się na zastraszaniu. Istotnie przełożeni shatyna, mają się czego bać, bo nakradli i nakłamali. Ale on, jest tylko nic nie znaczącym gufnem na sznurku.

Gość gość
"Ułaskawienie nie jest uniewinnieniem". Tak Andrzej Duda mówił cztery lata temu x pokaz gdzie tak mowil

Gość gość
x Rozstrzeliwać niepokornych zaczniecie jeszcze przed świętami ? x Jakim trzeba by debilem by zadać takie pytanie? Bardzo słusznie Baron nazywa tak jak cię nazywa i wyśmiewa na każdym temacie, na którym cię spotyka. Już teraz ja także wiem dlaczego tak robi on, i nie tylko on.

Gość gość
Blida to głupia komunistka co palnęła sobie w łeb

>>>ale czym ty sie martwisz? do ciebie załomocą?? chcesz zyc w normalnym panstwie? to daj pracowac normalnym ludziom !!<<< x Czyli "kryminaliście" ułaskawionemu przez kolegę, pozwolić kierować służbami specjalnymi :(, bez jakiejkolwiek kontroli sejmu.

Gość gość
jakiemu kryminaliscie ??

Gość gość
ja jestem normalny, dlatego się niepokoję.

Gość gość
gdzie on zostal skazany prawomocnym wyrokiem cwelu ?