Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma dziewczyne i chce sie ze mna przespac

Polecane posty

Gość gość

Spotykalam sie z nim jakies pół roku. W miedzy czasie on wyjechal na drugi koniec Polski i widywalismy sie naprawde rzadko (on przyjezdzal do mnie, chociaz zawsze mnie prosil, zebym go odwiedzila to nie mialam checi, ze wzgledu na dluuuga podroz i chyba po prostu nie mialam ochoty). Chcial tez, zebym z nim wyjechala, ale nie bylo takiej mozliwosci, ze wzgledu na moje zobowiazania.Bylismy o siebie zazdrosni, klocilismy sie. Potrafilismy czasami nie odzywac sie do siebie tygodniami a pozniej on codziennie do mnie wydzwanial i nie moglismy sie doczekac spotkania. Nie traktowalam tego jak zwiazek, raczej taki bez zobowiazan. Na poczatku roku wszystko sie rozpadlo.Wiedzialam,ze on na poczatku lata zwiazal sie z dziewczyna, ktora znal bardzo dlugo. Po krotkim czasie wyjechali i zamieszkali razem. On pisal do mnie raz na kilka tygodni. Bywal czas kiedy cieszylam sie, ze sie od niego uwolnilam i bywal czas kiedy za nim teskinilam, bo chyba sie w nim zakochalam. On jest typem, ktory bardzo lubi otaczac sie dziewczynami, a dziewczyny wprost same za nim lataja. Pomiedzy nami bylo inaczej bo to on sie staral o mnie, a ja na poczatku nie zwracalam na niego uwagi, wprost denerwowal mnie. Zastanawiam sie co mu tak naprawde siedzi w glowie. Jeszcze na poczatku jego zwiazku chcial do mnie przyjechac. Olalam go,powiedzialam, ze nigdy w zyciu :D Zastanawialam sie czy chcial dokonac wyboru czy po prostu zabawic sie a potem i tak wybrac ja. Teraz znowu sam zaplanowal, ze mnie odwiedzi (wiadomo czym to sie skonczy). I teraz sie zastanwiam jak wyglada ich zwiazek, czego on szuka? Mowi, ze teskni, ze dawno sie widzielismy, ze od kiedy mnie tylko zobaczyl ciagle jestem w jego glowie. Z drugiej strony mysle sobie, po co z nia jest, po co z nia wyjechal? Tez dla sexu? Skoro jego laska dlugo go zna to przeciez wie, jaki on jest i musi byc naprawde glupia skoro mu ufa. Co o nim myslicie?

Gość gość
co siedzi mu w głowie? że będziesz okazjonalnie rozkładała nogi, to wszystko :) jeżeli chciałaś się pochwalić tym, że taki oślizgły, nielojalnt palant tak zajął Twoje mysli, że aż założyłaś temat na forum to gratuluję i współczuję jednocześnie :)

Gość gość
Zazdrosna?

Gość gość
no ale dlaczego właściwie nie chcesz? piszesz co prawda ze na początku nie trawiłaś, ale później jednak spodobał ci się, wręcz może kochasz go, w dodatku niezle z niego ciacho :D Napisz proszę co powstrzymuje cię? I tak prześpisz się z kimś przypadkowym, kobietom tylko seks w glowie, tu taki amant a ty w zaparte :) gierkami chcesz usidlić go?

Gość gość
:D:D:D Na pewno jest zazdrosna!! Jaa tez jestem, ba, wszystkie kobiety ktore przeczytają twoj post beda zazdrosne o tak "cudownego" amanta! Rece opadaja :D

Gość gość
Widac ,ze on bardzo Cie kocha dlatego chce przyjechac i wyznac Ci milosc do grobowej deski ,potem troche Cie poroochac i wrocic do swojej dziewczyny :D

Gość szczotkaaaaa
Mój Boże.... Autorko, mam nadzieję, że tylko chwilowo straciłaś jasność umysłu. Przecież nawet jak się widywaliście, bo związek to to nie był, to już pokazywał, że nie traktuje Cię poważnie. A obecny jego związek może wyglądać jak najbardziej w porządku. Po prostu czasem trafiasz na męską dziwkę, która zawsze szuka bzykania na boku. Naprawdę spodziewasz się czegokolwiek pozytywnego po typowym babiarzu, krętaczu i prawdopodobnym zdradzaczu? Naprawdę??

Gość gość
A dlaczego ma się z nim nie przespać od czasu do czasu? nic złego w tym nie ma

Gość gość
Przespac sie moze ,ale po pierwsze znaczy to ,ze nie szanuje siebie biorac w siebie fjuuta ,ktory byl przed chwila w innej ,a po drugie sama pisze ,ze sie zakochala ,a to dobrze nie wrozy-znaczy ,ze liczy z jego strony na cos wiecej niz dobre bzykanko..

Gość gość
Nie chodzilo mi o to, czy mam sie z nim przespac czy nie. Zastanawiam jakim trzeba byc idiota, zeby zachowywac sie jak on. Fakt, ciagle czuje cos do niego, ale nie chce, zeby mnie wykorzystal i zostawil. Chcialam kiedys go miec tylko dla siebie, nie wyszlo. Moze przes odleglosc, moze przez to, ze nie chcialam zmieniac swoich planow dla niego( i teraz tez bym tego nie zrobila), moze dlatego, ze nie potrafilam mu zaufac w 100%, a moze dlatego, ze mial byc to "zwiazek" tylko dla przyjemnosci. Wiec przestance swietoszki pisac swoje wywody jakie to wy oburzone :PP

Gość gość
Nikt nie jest oburzony ,piszemy Ci jak jest , po hooj rozkminiasz skoro uwazasz ,ze jest idiota?

Gość gość
Najlepiej będzie, jak dasz sobie z nim spokój. zapomnij o nim.

Gość gość
związek dla przyjemności? ha ha ha ha ha ale tylko dla jego przyjemności bo ty cały czas chodzisz zgorzkniała i zazdrosna o inne dziewczyny, które on sobie obraca i tak mu dasz tyłka bo jesteś głupia i naiwna a on i tak z tobą nie będzie a dlaczego jest z nią? - bo mu zawsze possie jak go najdzie ochota i do tego posprząta ugotuje i dołoży do rachunków, żeby miał więcej na wyjazdy do innych dziewczyn

Gość szczotkaaaaa
Ja nie jestem oburzona. Ja się dziwię mówiąc delikatnie, że brak u Ciebie logicznego myślenia i się zastanawiasz o co mu chodzi :) Albo jakim idiotą trzeba być żeby się tak zachowywać? No właśnie takim jak on. Wiadomo, że babiarz, wiadomo że palant i idiota. Więc zamiast zastanawiać się o co mu chodzi, a takim chodzi głównie o bajerowanie i bzykanie, lepiej się zastanów o co Tobie chodzi. Bo takim osobnikiem jak on nie warto sobie zaprzćtać myśli nawet przez minutę a Ty mimo, że sama nazywasz go idiotą to dziwacznie rozkminiasz prosty schemat aż temat na forum założyłaś :) Litości.

Gość gość
a ja autorkę trochę rozumiem, że założyła ten temat. wrażliwi i inteligentni ludzie próbują zrozumieć rzeczy takie jak ta- np. jak to możliwe, że ktoś nie ma uczuć, a kieruje się fiutem. miałam/mam nieco poodbną sytuację , nie było tam seksu, ale koleś chciał nie wiadomo czego- chyba tylko tego, a koleżankę miał w innym mieście i dla niej na fb status 'w związku'. czasami rzucał obleśne aluzje i gapił się na mnie jak na kawałek mięsa, a innym razem pisał miłą wiadomość jak byłam chora, zapraszal na kawę, pomagał w pracy, i co? i rozkminiałam, i niestety nadal go widuje z powodów zawodowych,więc poniekąd nadal rozkiminiam...dlaczego tak, czy majac po 40tke nie potrzebuje milosci, czy ...bla bla bla. i co? jestem głupia, bo rozkimniam? jak nam się ktoś spodba, czyms nas ujmie, to czasem ciężko się nie zastanawiać. i to, ze rozmyslamy, nie oznaczy ze polecimy za kims takim.

Gość gość
Jeśli Tobie taki układ odpowiada.... Na moje szuka po prostu od dziewczyny odskoczni i tyle. Tacy faceci są nic nie warci laska ;)