Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma tu nikogo normalnego, na normalne tematy nikt nie odpowiada

Polecane posty

Gość gość

jak wyzej. same straszne dziwaki jedynie sadzac po ilosci odpowiedzi na jakies chore tematy. nie da sie tu z nikim na poziomie porozmawiac nie wiem w ogole po co jest to forum.

Gość gość
masz rację choć wczoraj po raz pierwszy od 3 lat przeczytałam tu sympatyczne wpisy paru osób - jakiś przeskok pokoleniowy a dziś powrót do normalności :)

Gość gość
zgadzam sie z toba na ciekawe wątki idioci tylko odpisza sama tez nie wiem dlaczego tak to wyglada

Gość gość
no jakies chore doslownie chore prowokacje, tematy toaletowe albo prosto rodem z głębokiej podstawówki gdzie samo słowo 'kupa' to najlepszy kawał roku i to po co to takie.. siedzą albo dzieciaki , sie dorwaly do netu albo bezrobotni psychiczni i to cała kafeteria.. widac po takim forum jak tak naprawde wyglada nasze spoleczenstwo. jedna wielka choroba psychiczna.

Gość gość
ak przez palce moje jako i przez sito sączy się parząca rosa. Spalając ramię w świetle jaśniejącej świty, tnie na talary, prastarych pączmień rzędy. Nie szczędzi żadnej z cieszących się swą szansą istniejącej instancji. Jak sięgnąć gęstością wzroku mej zorzy, batożą, bezbożne swarogi. Pewnego dnia osnuję tę dzikość pierożym śliwiem z prawdziwie mącznej przestrzeni. Przebiorę swą dłonią dekady pościeli! Z nich każdą zbroczę w moc gąbczastej ligniny. Ów brzemię nieszczęsne spadnie na każdego, którego mędrzec stolarskiej praktyki przebić zdoła dźwiękiem lutni, na której grał sam szatan. Nie ma miejsca w którym mistrzowie stojący swą radą pomogą. Tobie samemu przyjdzie toczyć ten kamień żarzący. Tobie samemu w piekące serwety przyjdzie bić pokłony.

Na szczęście nie całe społeczeństwo. x Na Kafe siedzi ciągle kilka psychicznie chorych osób. Ciągle zakładają nowe tematy i sami sobie w nich odpowiadają. Niektórzy mają po kilkadziesiąt nicków, a i tak piszą jeszcze z "pomarańczy".

Gość gość
Tez pisze z pomaranczy,ale tematy jw., mnie nie interesuja i rzadko sie udzielam na forum. Czasami nie ma nawet co napisac:).

Gość lawlieeet
dlatego ja na ten portal wchodze raz na jakis czas po to tylko aby sie posmiac :) kiedys przyszla do mnie kolezanka i jak ta kafe zobaczyla to miala takie wielkie oczy i oczywiscie obydwie sie smialysmy :p