Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ciągle się do niej porownuje. Przecież to już i tak nie ma znaczenia..

Polecane posty

Gość gość

ja p*****le.. Nie daje mi to żyć. Kiedyś wredni koledzy zawsze porównywali mnie do jednej koleżanki.. Oczywiscie przy niej bylam jak brzydula betty obok Miss świata, więc czułam się c*****o.. A teraz jest jeszcze gorzej.. bo ona ma zycie, ja nie mam niczego.. Ciągle boję się porówniania do niej,że powinnam być jak ona i tak dalej i tak dalej.. Boję się mieć kogokolwiek w życiu, bo przeraża mnie, że ona wróci i oni wszyscy ode mnie się odwrócą i pójdą do niej tak jak kiedys.. jak się z tego wyleczyć.. przecież to już i tak nie ma znaczenia, kazdy ma swoje zycie i tak dalej.. blablabla.. ale ja nie umiem wyjść z takiego myslenia, nie umiem! kompleksy ciągle level maxymalny..

Myślę, że psycholog i terapia to by była właściwa droga.

Gość gość
Taki to jest już niestety świat, że osoby, które są atrakcyjne i kompletnie nic sobą nie reprezentują go podbijają świat, a osoby bardziej wartościowe są przy nich niezauważane. Rzadko znajdzie się człowiek, który myśli innym schematem. Dlatego ja zawsze celowo, gdy widzę parę takich osób bojkotuję tę atrakcyjniejszą, ale g****o sobą reprezentującą, bo jestem świadom tego mechanizmu, niestety...Większość ludzi nie jest i to nie tylko mężczyzn, kobiety też bezmyślnie faworyzują atrakcyjniejszych, tępych facetów.

Gość dlategoniczegonieżaluję
ode mnie się odwrócił plecami i dupą były mąż i znajomi ale za to ktoś o wiele ważniejszy od nich odwrócił się do mnie sercem i twarzą :)