Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąz nie kocha tamtego dziecka.

Polecane posty

Gość gość

Jestem tą drugą ,bo mąż jest po przejściach i ma dziecko z po przedniego związku.Należę do osób dominujących w związku i mąż to akceptuje.Mamy dziecko ,które mąż uwielbia,ale zapomniał o tym pierwszym.Wszystko o co poproszę męża mam i wszystko zrobi.Jednego nie chce posłuchać by zaczął interesować się swoim dzieckiem z poprzedniego związku mimo że go nakłaniam do tego.Powiedzcie proszę dlaczego tak się dzieje czy znacie podobne przypadki?A może mąż się obawia mojego zachowania jak zbliży się do tamtego dziecka?Może jest nie odpowiedzialny i tylko się maskuje?

Gość gość
powinnaś się cieszyć - cała kasa dla ciebie i twojego dziecka!

Gość gość
Alimenty płaci to nie jest tak ,że cała kasa dla mnie.

Gość gość
a ile? 300 zł?

Gość gość
A czy tamto dziecko ma ojczyma? Możesz Ty coś zainprowizować, zaproś to dziecko dl Was, czy coś. Co do Twoich pytań, to WAŻNE, w jakim wieku było dziecko, gdy się rozstali? Jeśli niemowlę, może nie nauczył się go kochać, jeśli ma kilka lat, to nie świadczyłoby to dobrze o Twoim mężu -taki robocik, który przełączył się na nową rodzinę.

Gość gość
Rozstali się jak dziecko miało dwa miesiące i faktycznie nie pokochał.Ja nie mogę nic zrobić bo nie mam kontaktu z matką i uważam,że jakby mu zależało na dziecku to sam by zrobił jakiś krok,a mąż nic.Martwię się,że kiedy nasz syn dorośnie i dowie się o tamtym dziecku to będzie lekceważył słowa ojca bo będzie miał argument ,,co ty byłeś wart''

Gość gość
Ciesz się jak zacznie się tamtym interesować to może do byłej wrócić.

Gość gość
nie azluj sie innych!!! BO NIE WIESZ CO BEZDIE CZY TWOJ MAZ NIE EBDZIE MAIL 3 ZONY I 3 DZIECKA!!!!!