Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o tym laptopie?

Polecane posty

Gość gość

Mam w planach zakup macbooka 12". Wybrała go moja córka. Po prostu zwariowała na jego punkcie. Byłyśmy dzisiaj w Saturnie i pierwszy raz widziałyśmy go na żywo. Jestem mocno zszokowana jego gruboscia(a raczej - cienkością), jest grubości ajfona 6 -porównywałyśmy jedno z drugim. Jest po prostu śliczny, adekwatnie do ceny, ale to już inna bajka. Chciałabym tylko wiedzieć, czy moze służyć jako jedyny komp w domu? Owszem, jest mały, jednak nie wydaje sie być za mały. Czy po prostu da sie w miarę normalnie użytkować? Nie ukrywam, ze rownież mi bardzo przypadł do gustu i kiedy porównywałam go z rożnymi nowymi asusami, samsungami, acerami itd. miałam wrażenie, jakbym miała przed sobą teraźniejszość i odległa przyszłość :P Co o tym sądzicie? Tylko bez wyzwisk i kłótni fanbojów.

wiesz co, a co sadzisz o takim samochodzie, ma 17 calowe kola, ale widzialem go pod saturnem, jest sliczny, ale cena to juz inna bajka.... ?! pffffffffff.... ! pisz tak zeby cie ludzie zrozumieli.............. :o

Gość gość
Nie chodziło mi o cenę(w tym temacie była nieistotna) ani o miejsce, w którym go widziałam, tylko ze widziałam go na żywo, wiec moge go z czymś porównać, np z ajfonem 6.

Gość gość
Gratuluje inteligencji :P