Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się ubrać na koncert w filharmonii?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) wybieram się na koncert do filharmonii. Mam wątpliwości co do tego jak się ubrać. Będzie to koncert z muzyką rock/pop dlatego chciałabym ubrać się w jeansy, botki, jakąś koszulę lub czarną spódniczkę i koszulę tylko nie wiem czy do filharmonii tak wypada... Pozostaje też kwestia ubioru mojego chłopaka, nie wiem co mu doradzić, zwłaszcza, że upiera się zwykle w jeansy i katanę. Czy idąc w takich "zwykłych" ubraniach nie będzie to "brak szacunku" dla miejsca? Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
jak nie jestes pewna , to zawsze bezpiecznie ubrac sie na czarno - czarne dzinsy/ inne spodnie, czarna koszula/ ew gładki TShirt,buty raczej nie kolorowe adidasy, tez najlepiej czarne. Taki zestaw warto miec , bo wsedzie pasujei dla ciebie i chlopaka

Filharmonia to miejsce, które wymaga odpowiedniego zachowania i pasującego stroju. Najlepiej coś klasycznego i eleganckiego. Np. jakąś gustowną sukienkę w stonowanym kolorze, marynarkę, szpilki czy inne eleganckie buty lub stylowe spodnie/spódnicę, koszulę oraz marynarkę. :)