Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonamala

Mąż chciał nagie fotki koleżanki dla zysku?Pieniędzy?

Polecane posty

Mąż chcial nagie fotki OD kolezanki z pracy za to ,ze 3 miesiace termu załatwił jej prace Prawda jest taka,ze mąż był , jest i będzie człowiekiem łasym na pieniądze, liczy kazdy grosz, oszczędza, podchodzi to pod skąpstwo, oprocz pracy, handluje czym sie da. Mąz twierdzi,ze jego flirty wobec kobiet są "udawane" bo ma z tego zysk, im bardziej jest miły i je komplementuje, tym wiecej u niego kupują. Upiera sie,ze nigdy mnie nie zdradził. Upiera sie,ze chciał te fotki tylko po to by je ....sprzedac, handlowac.

Czytalam jego maile, flirtował z nia, chciał te fotki, bo rzekomo nie odwdzieczyla mu sie jeszcze za zalatwienie pracy. Zachecal ją, mowil,ze jak je wysle, calkiem nagie, to dostanie buziaka, albo klapsa w goły tyłek. Mąż sie ze mnie smieje, ze jestem chora,ze to tylko zarty, mowi,ze ja tylko podpuszczał, a jakby co zrobiłby na nich, i dodał,ze jest taki,ze lubi pieniadze i tyle. Pomozcie mi, mam mu wierzyc?

Gość gość
Matko boska. Wpolczuje meza ....

Gość gość
Iwona, nie przyszło Ci nigdy do głowy, że mąż może Ci doprawiać rogi?

Gość gość
iwonamala :) a twoje nagie fotki ma?:)

Twój mąż pewnie chciał zarobić na tych zdjęciach, nie zastanawiaj się nad tym czy cię zdradza bo nie sądze tylko nad tym czy twoich nagich zdjec nie sprzedał.

Mąż dla pieniedzy duzo zrobi, ma taką wade, ktortą zaakceptowalam. Ze zdradzi? nie. stad moj post, :(

Mąż dla pieniedzy duzo zrobi, ma taką wade, ktortą zaakceptowalam. Ze zdradzi? nie. stad moj post, :(

Gość gość
Jakbym miała Ci coś doradzić, to żebyś nie robiła mu awantury tylko przeprowadziła po cichu małę śledztwo. Masa kobiet jak ma podejrzenia to od razu wsypuje się z nimi przed facetem więc on się tylko zaczyna lepiej kamuflować. Bądź dla niego taka jak do tej pory ale sprawdzaj i kontroluj :-) Co się da: maile, komórkę, bilingi, wyciągi, wyjścia z domu, dłuższe nieobecności, itd.

w takim razie sprzedaje zdjęcia naiwnych dziewczyn, one wysyłają mu za darmo a potem on korzysta z ich naiwności.

Ok tak zrobie,ale jak myslisz, po moim wpisie? Oni razem pracują niestety. jesli zrobil to dla kasy,to ta laska jest durna i tyle, wybacze mu ale boje sie,ze on chcial ja zobaczyc nago..ze potem miec z nia romans? Moze tak byc? Ale z 2 strony, po co facetowi fotki skoro moglby ją miec na zywo, nago widziec...????czy ktos mi to wytlumaczy?

Gość gość
to oczywiste ze chciał przelecieć koleżankę:)

Przeciez to jest karalne, to co wyprawia mąż. jakim prawem? I jej napisał,ze mają byc z twarzą....masakra. jak czytalam te maile to myslalam,ze umre. ktos wysyla mu fotki, on pakuje je w internet i potem wszyscy to widzą? Czy on na glowe upadł?

Gość gość
iwona marudzisz

Gość gość
bardziej prawdopodobne, że chce od niej fotki żeby potem, gdyby nie chciała się z nim przespać móc ją szantażować. czyli wyłudzać od niej albo kasę albo seks albo jedno i drugie

z twarzą chyba się lepiej sprzedają,wrzuci na jakieś stronki i powie że np.za 50zł pokaże nago czy coś

Czyli jest szansa,ze nie chciał romansu i mowi prawde, a jedynie jest tak chciwy,ze jest zdolny do takich wymuszeń?

Gość gość
Możliwe, że się oszukujesz że jemu chodzi o pieniądze. Przeprowadź dochodzenie bez założonej z góry tezy (czyli że to na pewno chodzi o kasę albo że na pewno o seks) i zobacz co Ci z tego wyjdzie. Daj sobie czas na obserwację i wyciągnięcie wniosków. Ale myślę, że już teraz powinnaś się na spokojnie zastanowić co zrobisz z uzyskaną wiedzą.

Gość gość
iwonamala dziś Jest też możliwe, że od dawna Cię zdradza. Możemy tak sobie gdybać ale to do niczego nie doprowadzi. Za mało danych jak na razie.

poza pracą nie utrzymuje zn ia kontaktów, nie znika niegdzie po pracy, ale w pracy na internet, siedzi przy kompie nie wiem o co mu chodziło ale tamta dziewczyna mu napisała,ze "mi chodziło o przyjacielsko-koleżenskie relacje z elementami pikanterii" a on jej nic nie odpisał, nie wiem moze sie broniła, moze mieli flirt a ona nie chciala mu placic ciałem za prace

Gość gość
ciagle skupiasz sie na tej jednej kolezance bo o tej jednej masz jakies tam informacje w pierwszym poscie pisalas ze flirtuje z kobietami, mogl cie nieraz i dawno zdradzic niekoniecznie z ta konkretna kolezanka

No tak, ale od każej kolezasnki z pracy wymusza nagie fotki. !!! Powiedzcie mi,ona musiala byc bardzo ladna skoro chcial ją widziec nago? I wytlumaczcie mi jedno: skoro chcial z nia romansu to po co mu nago na fotce? Po co skoro mogl ja uwiesć? On jej pisal wyraznie"Oj ja tyle dobrego dla ciebie zrobilem a ty nawet fotek nie chce wyslac":(

Gość gość
Bo to normalne, że facet chce zdjęcia nagiej kobiety, która mu się podoba. Tyle, że na ogółsą to zdjęcia kobiet z którymi są w związku. Zastanów się na poważnie nad swoim małżeństwem.