Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kobiety które nie są ładne ale uchodzą za takie

Polecane posty

Gość gość

dlatego że są dobrze zrobione? dla mnie przykładem takiej kobiety jest np. Amber Heard gdyby zmył jej makijaż to by się pewnie przestraszył

Gość gość
co kto lubi ...

Gość gość
znam dziewczynę przeciętną ale raczej w pozytywnym tego słowa znaczeniu,ale która jest ładna jak się zrobi

Gość gość
80% ładnej kobiety to strój makijaż i dobry ubiór. Wola brzydsza ale dobrze ubrana pachnących z makijażem niż na odwrót.

Gość gość
Większość szczuplych kobiet tylko dlatego ze sa szczuple sa uznawane za ładne, mimo ze takie nie sa. Najlepiej widac to np w liceum gdzie zawsze powodzeniem cieszy sie szczupla a niezbyt urodziwa niz grubszaz lepszymi warunkami. TakJest rzeczywistośc ;)

Gość gość
mnie się akurat Amber Heard nie podoba ale podałam tylko przykład, są w sumie bardziej zrobione przeciętne kobiety

Gość gość
przeciętna uroda to nie jest to samo co brzydka. Można mieć ładną, ale niczym nie wyróżniającą się twarz. Jak ktoś jest brzydki to widać to również w makijażu.

Gość gość
ja taka jestem ciągle słysze że jestem piękną kobietą co mnie krępuje mam duże powodzenie przystojnego faceta ,a nie uwazam ze jestem ładna i nie pisze tego z fałszywej skromności nie wiem co inni we mnie widza ładnego

Gość prawictwo pospolite 152
znam takie kobiety .. na przyklad adriana lima urodą nie grzeszy , a ludzie sadza ze jest ladna moge jeszcze dodac keirra knightley też nieciekawa

a z Polek najbardziej przereklamowana jest Małgorzata Kożuchowska która moim zdaniem jest jedną z najbrzydszych aktorek potrafie dostrzec jej brzydotę.

Natomiast IZa Miko jest na przeciwnym biegunie .. Tzn bardzo ładna kobieta

Amber heard - wygląda jak typowa Amerykanka całkiem niezła szału nie ma , chociaz są lepsze Kto jest lepszy ? na przyklad Gigi Hadid ..

Gość gość
ten przygłup już przylazł...