Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówwaaa

działa tylko w trybie awaryjnym.

Polecane posty

Gość gościówwaaa

odpaliłam go w koncu w trybie awaryjnym, przeskanowałam, roznymi róznistymi programami antywir i szpiegowskimi co znalazło uunęło a on dale nie chce działac poprawnie tj włacza sie ładuje sie wszystko , a potem bach i sie wyłacza i odpala dalej sam jakby po resecie. wtedy wybieram tryb awaryjny i lapek działa normalnie ale wiadomo nie działa masa funkcji. czemu on sie do cholery restartuje? osobiscie wydaje mi sie ze na normalnym rozruchu wiatrak jakby chodzi wolniej bo wogule go nie słychac i sie przegrzewa. teraz na awaryjnym kreci sie dosc głosno ale i działa lapek poprawnie. próbowałam instalowac program do kontroli predkosci wentylatora ale lapek nie reaguje na podnoszenie predkości ... juz nie wiem co robic . co doradzicie.

Gość gość
ehh niestety . zeby to był temat o waleniu gruchy czy o cyckach ....

Gość gość
Jeżeli chodzi na awaryjnym, to może ostatnio instalowany program/aktualizacja coś nie pyka, wywal to lub zrób przywracanie systemu, a jak chodzić nie będzie to leć do fachowców :D

Gość gość
Pamiętaj fachowcu, że ludzie boją się tknąć, bo jeszcze coś się stanie, płyta instalacyjna to czarna magia i zagłada :)

Gość Technik
Wyłącz kompa i włacz ponownie. Jak tylko ekran się zaświeci wciśnij Del na klawiaturze. Uruchomisz program do przywracania systemu i postępuj dalej wg tego co tam będzie napisane. Przywrócisz system do pierwotnego stanu.