Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jak dużo osób w waszych szkołach srednich nie chodziło na religie?

Polecane posty

Ja nie chodziłam, ale byłam w mniejszości.Ostatnio czytałam że w dużych miastach na religie nie chodzi nawet 60% uczniów, tymczasem w mojej szkole bylo to zdecydowanie mniej a ukończyłam ją 2 lata temu. I jest to szkoła w bardzo dużym mieście :P

Gość gość
U mnie i w podstawowej i w lo wszyscy chodzili.

A kiedy to było i w jak dużej miejscowości? :P W żadnej szkole do ktorej chodziłam nie było 100% uczniów na religii, nawet w podstawówce, bo chodziły tam osoby należące do innych religii(zielonoświątkowcy itp), w gimbazie i liceum doszło nie chodzenie z wyboru. :)

Gość gość
".Ostatnio czytałam że w dużych miastach na religie nie chodzi nawet 60% uczniów" yhym, sranie w banie, tak wszyscy pieprzą, ze coraz mniej osób chodzi na religię, a i tak co najwyżej kilka osób w poszczególnych klasach nie chodzi

Gość gość
Teraz więcej osób nie chodzi na religię, bo od zeszłego roku jest etyka do wyboru.

Gość gość
Dość dużo, bo tylko tej katolickiej uczyli.U mnie w szkole było sporo ewangelików, wolnych chrześcijan,adwentystów ,świadków jechowy i zwykłych bezbożników i całe to towarzystwo na religię nie łaziło:-)

Gość gość
u mnie równo pół klasy chodziło na religię, drugie pół na etykę