Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można oddać psa do schroniska na przechowanie?

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie czy jest taka możliwość? jeżeli tak to ile by to kosztowało?

Gość gość
W każdym większym mieście jest hotel dla psów.

Gość gość
"W każdym większym mieście jest hotel dla psów. " x ale hotel kosztuje około 800zł już sprawdziłam a to za drogo

Gość gość
znajomym jakimś oddaj ktorych pies lubi.

Gość ondika
Mam taki problem. Jestem zmuszona wyjechać i nie mogę zostawić psa sąsiadom ani rodzinie, nie każdy życzy sobie psa w domu, nie każdy jest na tyle pomocny. Bliżej żyję tylko z jedną sąsiadką, ale jej dziecko jest uczulone na sierść. A w rodzinie, to jedynie do kuzynki, ale ona też niezbyt chętna, a poza tym – sama chyba wyjeżdża w tym czasie. Jestem z Warszawy, w związku z tym mam pytanko – kojarzycie może ten psi pensjonat: https://www.facebook.com/hotelpsi ? W zasadzie to jest 30 km pod Warszawą, ale hotel wygląda na porządny i prowadzą go specjaliści (behawiorystka wraz z mężem), więc pomyślałam, że warto. Co o tym sądzicie?

Gość gościówka22
To bardzo dobry hotel, oddawałam tam kilka miesięcy temu Dziabąga i jestem naprawdę zadowolona z ich usług.

Gość gość
sądzę, że nawet nie będę wchodzić w link gdzie hotel jest pozycjonowany w taki sposób :O

Gość gość
Marna reklama... poz tym tak się składa, że naprzeciw hotelu mieszka złodziejka i oszustka hodująca psy rasy aussie i świnki. To też nie rzuca pozytywnego światła na hotel. Pewnie razem ludzi robią w rogi i naciągają na pieniądze.

Gość gość
Taka AUTOREKLAMA to szczyt desperacji :O masakra , co za wstyd... :O pozdrawiamy właścicielkę hotelu której interes nie idzie 🖐️ A sąsiadka (zapewne psiapsiółeczka) z naprzeciwka , spod 5 sprzedaje chore, rasowe psy za horrendalne sumy, po czym umywa ręce od wszystkiego i twierdzi, że sprawa jej nie dotyczy!!!

Gość olek_o
a co ma wspólnego hotel z jakimś innym interesem, nawet szemranym? czy jak otworzysz sklep, a naprzeciwko ciebie otworzy ktoś drugi sklep i będzie oszukiwał ludzi, to świadczy to o tobie, czy o nim? ahhh, ta polska zawiść... zapytać ludzie nawet o nic nie mogą