Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na urodziny dla dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Hello everyone! Wiem, że to jest forum dla kobiet i, właśnie, liczę na waszą pomoc. Za parę tygodni moja dziewczyna będzie miała urodziny i muszę dla niej znaleźć fajny prezencik. Główny problem polega na tym, że nie jesteśmy w związku za długo i jeszcze nie wiem do końca co ona lubi. Chciałbym żeby było to coś takiego, żeby mogła sobie postawić na biurku i przypomnieć o mnie za każdym razem kiedy na to spojrzy. Ramka ze zdjęciem wydaje mi się jednak trochę zbyt oklepana...I tak naprawdę nie mamy jeszcze zbyt wiele zdjęć. Może ktoś ma jakieś pomysły i chce nimi się podzielić?

Gość gość
Nigdy z czymś takim nie miałem do czynienia. Fajnie wyglądają te statuetki, ale zastanawiam się, czy ten sklep z linka jest godny polecenia? bo tak naprawdę nie lubię korzystać ze sklepów internetowych... A ten czas realizacji, rzeczywiście jest taki jak tam napisano?

Gość Kinga34
ja korzystałam ze sklepu chyba krysztaly 3d, jakoś tak. jeżeli chodzi o czas realizacji, to można się nie martwić z tym nie ma żadnych problemów, 1-2 dni i już wszystko masz.

Gość gość
Laptop.

Jeśli uważasz, że Twoja narzeczona jest naprawdę wyjątkową kobietą, pomóż jej jeszcze bardziej uwolnić swoje piękno. Bardzo fajnym prezentem będzie voucher na sesję women coachingu http://www.be-master.pl/oferta/coaching. Spotkanie z coachem pomoże jej odkryć kobiecość jako siłę do transformacji i akceptacji samej siebie.