Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt nie ma pojęcia co jest martynie wojciechowskiej...ciekawe na co choruje

Polecane posty

Gość gość

nikt nie wie bo nie przyznala sie..:(ale to cos zlego..:(

Gość gość
pewnie na "sensację" czyli jak znowu przypomnieć o sobie a pózniej cudownie sie uleczyć gdzieś na drugim krańcu świata przy pomocy magii :-D

Gość gość
zanim cos napiszesz durnoto,to sie zastanow,bo ciebie tez moze to spotkac.Martyna ma raka trzuski

Gość gość
nieprawda..jakiego raka trzustki?chyba was pogięło...ania przybylska miala raka trzustki..a nie martyna..kto takie bzdury wymysla..

Gość gość
Zachorowała na coś tropikalnego, co nie jest typową dla naszego klimatu chorobą i dlatego trudno się leczy.

Gość gość
Pewnie na leiszmanioze, ale to już nie jest choroba tropikalna, bo od dawna jest w Polsce roznoszona przez komary

Gość gość
Glupki jestescie, nie macie sie czym zajmować? Kazdy jest tylko człowiekiem i kazdy z was moze zachorowac, czujecie sie nieśmiertelni i nie wiecie co was spotka

Gość gość
no przecież ma raka , jak nikt nie ma pojęcia?

Gość gość
co to tak na prawdę kogo obchodzi że jakaś wojciechowska na coś choruje czy nie choruje,tyle samo mnie to obchodzi co ją ja

Gość gość
jakiego raka?????malarie ma podobno....nigdzie nie powiedziala na co choruje a wy wymyslacie ploty jak z anka przybylską...

Gość gość
wejdź sobie w link który wcześniej wkleiłam, chorobę tropikalną to ona miała kilka lat wcześniej, teraz sama potwierdziła,że ma raka

Gość gość
mnie akurat obchodzi, bo jest świetną kobietą i życzę jej wszystkiego najlepszego

Gość gość
akurat z przybylską to też jednak nie były ploty

Gość gość
to nie rak kretyni.w linku nie jest napisane nigdzie ze potwierdzila.

Gość gość
Eee tam malaria. Połyka trochę dokscykliny i będzie zdrowa pod warunkiem, że to faktycznie malaria a nie inne choróbsko

Gość gość
Nikt tak naprawdę nie wie na co choruje Pani Martyna. Sądząc jednak z faktu, że straciła na wadze ok. 20 kg może to być depresja. Niedawno chorowałam na depresję i schudłam 8 kg (kompletny brak łaknienia). O chorobie, o której piszecie nie chcę nawet wspominać, gdyż byłoby to coś strasznego. Ma przecież małe dziecko, jest młodą kobietą i musi żyć.

Gość gość
i jeszcze jedno malaria to nie wirus tylko choroba pasożytnicza, a konkretnie pierwotniak

Gość gość
Ja jej nie lubie mimo woli

Gość gość
Niech przyjedzie do mnie to ją zdiagnozuję błyskawicznie jak lekarze mają taki problem. Choroby tropikalne mam w jednym paluszku i ich objawy, choć nie jestem lekarzem

Gość gość
chorowała jako nastolatka, miała chemioterapie to dziadostwo pewnie wróciło ...oby nie ale dzisiaj wszystko jest możliwe. Ja ja lubię i zyczę zdrowia.

Gość gość
Nie wiem czemu ale ona jest denerwujaca, dostalam pod choinke jej ksiazke i nawet nie zajrzalam do niej, chyba nawet wylądowała w śmietniku

Gość gość
Przestańcie o niej pisac durnie, karmicie sie cudzymi niepowodzeniami. Ona sobie nie zyczy by o niej pisac a wy z udawana życzliwością piszecie od rzeczy. Ja tylko szczerze napisze ze jej nie lubie i nie obchodzi mnie co jej jest a wy dajcie sobie spokoj, gowno wiecie to przestańcie bredzic

Gość gość
Bredzisz to ty durnoto z dziś

Gość gość
11:20 wlasnie, kto bredzi to bredzi ;) żywisz sie czyimś nieszczęściem ? Zakompleksiony balwanie

Gość gość
Chuj wam do tego kto na co choruje, sami rowniez zachorujecie