Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papusha29

lubię dobrych i miłych mężczyzn

Polecane posty

Gość papusha29

a nie chamów macho czy dominatorów,lubię jak mężczyzna się mną opiekuje i jak liczy się z moim zdaniem,nie wiem skąd to przekonanie że kobiety wolą drani albo jakichś samców alfa

Gość papusha
a już w ogóle ideałem dla mnie jest mężczyzna duży silny traktujący swoją kobietę jak księżniczkę i nie chodzi o to żeby był bogaty czy super przystojny

Gość gość
Takich to ze świeczką szukać, tu bywają tylko tacy co nienawidzą kobiet albo chcą być ta "księżniczką" obsypywani komplementami i prezentami bo niby równouprawnienie jest ;)

Gość gość
Słyszę czytam, że kobiety to w większości materialistki. Z tego co ja zauważam w dzisiejszych czasach jest odwrotnie. To mężczyźni szukają kobiet z pieniędzmi, każą za siebie płacić i ochoczo przyjmują prezenty.

Gość gość
Prowo! Kobiety lecą i pragną dominatorów, chamów i samców alfa! Gdyby tak nie było to nie było by tyle narzekania w związkach i po związkach

Gość gość
To nie prowokacja. Normalna mądra kobieta pragnie dobrego mężczyzny!

Gość gość
Świadomość kobiety pragnie miłego faceta, a podświadomość brutala.

Gość gość
Temat to prawda! Koboety lubia dobrych mezczyzn ale pragna chamow i dupkow. Tacy maja powodzenie.

Gość gość
Właśnie takich mezczyzn potrzebuja kobiety jak napisała autorka, oczywiscie te rozsadne kobiety, ktore uzywaja mozgu. Panowie ktorzy nie potrafia docenic kobiety i o nia zadbac wmawiaja sobie, ze wlasnie taki typ jak samiec alfa albo cham preferuja Panie. Niestety mylicie sie Panowie ale oszukujcie siebie dalej!

Gość paramojeparatwoje
albo tak piszą tchórze którzy się czegoś boją,swoje niepowodzenia tłumaczą tym że kobiety wolą chamów bo coś im tam nie wyszło z kobietami,normalna kobieta będzie marzyła o mężczyźnie odpowiedzialnym i opiekuńczym

Gość gość
a brutalny i dominujący może być w łóżku jeśli oboje lubią taki seks

Gość gość
Wiele razy słyszałem takie głupoty jakie autorka napisała powyżej, niestety życie pokazuje co innego. Ostatnio jedna koleżanka z pracy mówiła mi to samo a zaczęła kleić się do gościa z którym razem wszyscy pracujemy i nikt go nie lubi bo to cham, prostak, donosiciel.

Gość skarbuśczyjś
nawet jeśli kobieta związała się z takim a nie innym dupkiem to powodów może być sto,niekoniecznie musi gustować w chamach,zresztą błędy popełnia każdy a mądry człowiek wyciąga wnioski na przyszłosc

Gość gość
każda kobieta jest inna i to że jedna czy druga lubi bad boyów nie można pisać bzdur że wszystkie do takich ciągną,czasem kobieta z takim się zwiąże ,dostanie nauczkę i potem szuka spokojnego,dobrego

Gość wredaska atrakcyjna
hahaha biedne prawiczki piszą że kobiety to materialistki i lubią drani bo pewnie sami są dupowaci i nie wiedza jak sie zabrac za kobitę i się boją że zostaną wykorzystani przez jakąś to psioczą na wszystkie

Gość takazładziewczynka
a ja jestem zła dziwczynka i lubie poskramiać zlych facetów i patrzyć jak mi jedzą z reki,a te szare myszki uległe i biegające za tymi złymi są nieszanowane i zdradzane a ja sobie nie dam w kasze dmuchać i głupną dla mnie

Gość gość
a ja jestem dobry,przynajmniej straam sie taki byc i poskramiam zle dziewczynki tak ,ze przchodza na strone dobra:)

Gość gość
Ech, marzenia. Gdzie tacy są?

Gość gość
Z tego co widzę kobiety dzielą się na dwa typy. 1. Materialistki lecące na chamów i kryminalistów. 2. Kobiety upośledzone, które wymagają non stop opieki i zainteresowania, czyli jak wyżej... traktuj mnie jak księżniczkę. Na szczęście czasami można trafić na typ normalny (rzadko, bo rzadko, ale czasem się taka trafi), zwykłą kobietę która potrafi wiele od siebie dać, nie oczekuje utrzymywania i ciągłego zainteresowania i dba o swojego mężczyznę, a co za tym idzie w zamian dostaje to samo.

Gość gość
Ja jestem miły, staram się być dobry tylko brzydal ze mnie :(

Gość gość
Jak tylko brzydal, to już cię biorę :D