Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzyło wam się trafić na czacie na piękną kobietę lub przystojnego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam na myśli portal randkowych, ale czat gdzie widzisz kogoś później. No i mam na myśli naprawdę ludzi o nieprzeciętnej urodzie. Pytam z ciekawości, bo np mi (facetowi) udało się tak naprawdę raz trafic na naprawdę super laskę. Co ciekawe 90% czatowiczek z którymi rozmawiałem była otyła. Jestem też ciekaw doświadczeń kobiet z facetami. Ps. Zwróciło moją uwagę też to, że sporo kobiet o przeciętnej urodzie było przekonanych, że świetnie wyglądają. Czyli wyżej tyłek noszony niż powinny. Choć ja nigdy żadnej nie uraziłem. Co do uwag uważam, że wyglądam standardowo w stylu "w jednej typie jestem, u innej nie".

Gość gość
Staram się unikać poznawania kobiet w ten sposób.Za dużo jest podszywów,oszustów.W realnym świecie widzisz kobietę,jej ciało,jak się porusza,zachowuje.Można popatrzeć na twarz,porozmawiać chwilę i wiele wiesz o człowieku.

Gość gość
Trafiłam na bardzo przystojego miłego faceta.

Gość gość
Jak wygladasz autorze? Jestes wysoki?

Gość gość
Szczerze ja osobiście nie uważam się za super atrakcyjną ale trochę wyżej od przeciętnej. A co zauważyłam a to, że faceci na mnie lecą. A dlaczego? bo mam chyba " to coś". Dlatego przez takie zachowanie mężczyzn uważam, że jestem ładna choć np. Tobie mogłabym się nie podobać i to nie jest wysokie mniemanie o sobie tylko obserwacja jak ludzie zachowują się względem mnie. A prawda jest taka że każdemu się co innego podoba.

Gość tu autor
Autor ma 184cm. Co ciekawe dopóki nie trafiłem kiedyś na tę stronę, czy nawet jak klikałem, nie wiedziałem, że wzrost ma aż takie znaczenie dla kobiet :) Co do klikania na czacie to wrażeń szukałem jak byłem młodszy gdy ta forma rozrywki dopiero stawała się popularna i nie było jeszcze takiego schamienia. Różne rzeczy się działy. No i była to faktycznie rozrywka. Ciekawi mnie też czy ktoś się związał z poznanym przez czat kto był jakby zupełnie z innej ligi "urodowej" i np w realu nigdy by do takiej osoby nie podszedł, a na czacie dzięki odwróceniu kolejności: najpierw rozmowa, a potem wizualizacja wszedł w taki związek.

Gość gość
Wszystko jest możliwe. Ja tak się nie umawiałam ale uwierz mi często na zdjęciach ludzie są ciut ładniejsi niż w rzeczywistości. Jest też odwrotnie ale rzadziej. Nie spróbujesz to się nie dowiesz.

Gość gość
jestem tu bo mam urlop i rano przy kawie zagladam do was, moja figura to moje przekleństwo

Gość gość
hej a jeśli chodzi o te "ligę" to Ty jesteś od tej dojrzałej kobiety którą szukasz?

Gość gość
Do 10:45 Masz racje bo różnie można trafić.Ogólnie to strach jest się przez neta umawiać-nie wiadomo z kim piszesz,prześle ci zdjęcia takie a na spotkanie przyjdzie jakaś ,,podstawiona" nieletnia.Dobrze jest szybko przenosić kontakt np.na skype.

Gość gość
Ja zawsze dziwacznie wychodzę na zdjęciach :O

Gość gość
10:42 Ja poznalam przez czat tzn tlen, jestem juz 7 lat z nim

Gość gośćakimke
Tak.

Gość gość
Na czatach tez mozna znalezc fajna osobe. Nie tylko sa tam osoby zboczone i nieladne. Czasem ktos niesmialy, nie potrafi znalezc w realu to loguje sie na forach.

Gość gość
Tylko raz na naprawę przystojnego wysokiego zbudowanego i z ładna twarzą trafiłam. Został moim facetem ;-) reszta to w 90 % karly, chude lysiejace. A ile z nich się ma za przystojniakow haha nie uwierzylbys autorze. Ze juz nie wspomnę o gramatyce, ortografii i farmazonach jakie wypisywali. Plus każdy myśli że jest ogierem i dostanie d**y po 3 zdaniach. Fuj

Gość gość
11:15 prawda