Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego palicie papierosy, bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma z pracy teraz stoi na mrozie, bo musiała wyjść zapalić, widzę przez okno jak się trzęsie i w sumie trochę mnie to bawi :D wróci za chwilę i za 2 godziny znowu będzie musiała wyjść. Czemu ludziska palicie? nie szkoda wam kasy, zdrowia i ogólnie życia na to świństwo?

Gość gość
To jest nałogowe i nie da rady z tym walczyć. Ja palę i mi smakuje czy na mrozie czy nie. Kasa ? Też kosztuje życie, a to jest w nie wliczone. Choroby nie interesują mnie i tak wszyscy pójdziemy do piachu prędzej lub trochę później !!!

Gość gość
Od urodzenia byłaś uzależniona? No to współczuje...

Gość gość
Nie ! Jestem facetem i palę 40 lat i nie mam zamiaru przestać.

Gość gość
palę bo lubię, kasy mi nie szkoda, stać mnie , nie muszę z czegoś rezygnować by kupić sobie fajki, a zdrowie... no cóż, niepaląc też mogę ciężko zachorować, moja koleżanka nigdy nie wypaliła ani jednego papierosa a w wieku 31 lat zachorowała na raka płuc, na szczęście leczenie przyniosło efekty i na razie jest ok. Kuzynka w mojej rodzinie,całe swoje życie prowadziła zdrowy tryb życia i zmarła w wieku 45 lat, także nie ma reguły....

Gość gość
I właśnie idę zapalić i nawet walnę dwa !

Gość gość
i nie zrozumiesz bo niepalący palacza nie zrozumie, ja też nie rozumiem alkoholików albo ćpunów

Gość gość
No właśnie. Ja nie piję i nie ćpam więc czego jeszcze mi żałować :) No z tym tamtym daję jeszcze radę. Podobno jak się pali nie ma Powera, ale u mnie jest i na razie działam.