Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękne dziewczyny są prostytutkami i utrzymankami, a brzydkie żonami. Dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość

na prostytutki i utrzymanki idą same piękne... a żonami zostają przeciętniary i paskudy, dziwny jest ten swiat

Gość gość
Wcale nie dziwny. Jaki wybór maja te brzydkie? Żaden. Wiec biorą byle co. Czyli takich gamoni jak ty.

Gość gość
gość dziś lepiej być samej

Gość gość
gość dziś wal się ćwoku

Gość gość
Ja właśnie popieram 17:40.

Gość gość
na zone wlasnie bierze sie piekna zeby zapewnila zdrowe potomstwo i aby mozna bylo sie z nia pokazac x to dlaczego większość żon to brzydule lub ''nic specjalnego'' ? widze np po sasiadkach, zonach na osiedlu, piękną mozna ze swiecą szukac, piękne jakos nie chcą ślubu a brzydule i szare myszy ciągną do oltarza jak najszybciej

Gość gość
W dzisiejszych czasach ladna nie da za darmo doopy, trzeba ja zasponsorowac. Jak wychodzi za maz to za bogatego. A przecietna czy brzydka nie ma wyjscia i musi za darmo gacie prac swego misia albo byc sama...

Gość gość
gość dziś W dzisiejszych czasach ladna nie da za darmo doopy, trzeba ja zasponsorowac. Jak wychodzi za maz to za bogatego. A przecietna czy brzydka nie ma wyjscia i musi za darmo gacie prac swego misia albo byc sama... Xxx THIS^^

Gość gość
A potem zakłada temat na kafeterii: partner chce żeby płaciła rachunki pół na pół, a ona zarabia 1200zł i nie starcza jej na kosmetyki i buty zimowe :D

Gość gość
No niestety taka prawda. Jak również to ze brzydkie kobiety sa latwe ( wiem bo sama kiedys bylam gotowa wiele zrobić żeby tylko ktos na mnie spojrzał) teraz zrozumialm ze po prostu nie zasługuje na przystojnego faceta bo brzydka jestem jak noc. A takie piękne kobiety cenią sobie niezależność i byle czego sobie nie wybierają. A i na pewno gaci nie piorą.

Gość gość
Brzydkie są rozwiazle i chętne. Przykład z forum - noxelia i kciukiem. Obie brzydkie i grube a rozwiazle jak cholera

Gość gość
To zalezy co sie komu podoba :d Ciekawe czemu faceci sie żenia z tymi " brzydkimi jak noc " dziewczynami :D Po co mu jakies zobowiazania, humory i fochy , skoro moze isc do pieknej dizfki czy miec sliczna utrzymanke :p Widac te "pieknosci ' na sex kamerkach :D Takie z nich potulne barany , ze do oltarza daja sie zawlec jak bydlo w ofierze :P

Gość gość
To jest prawda, brzydkie chcą szybko się kogos uczepić żeby nie zostać samą a ze powodzenia nie ma więc jest zdesperowane. Ale są tez takie które przed ślubem może nie były piękne ale chociaż przeciętne a po ślubie zaniedbują strasznie. Dlaczego??? Moim zdaniem po prostu z lenistwa i dlatego ze kogos ' złapały" i nie muszą się już martwić. A to nic bardziej mylnego- konkurencja nie śpi....

Gość gość
Jest takie stare włoskie powiedzenie : Piękne niewierne, wierne nie piękne.

Gość gość
Facet nie za bardzo lubi, jak inni samce podrywają jego kobietę, dlatego faceci biorą te brzydsze, gdyż w ten sposób minimalizują ryzyko zdrady (ich zdaniem). Natomiast kobity odwrotnie-lubią jak inne baby zazdroszczą jej faceta, podobnie jak zazdroszczą auta, butów, torebki itp.