Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczucie między lekarzem a pacjentka.

Polecane posty

Gość gość

Mozliwe?

Gość gość
Znaczy bzyknie cię ale na nic więcej nie licz.

Gość gość
Od pierwszej wizyty między nami iskrzylo.. Takie rzeczy czuje sie instynktownie. Dla mnie to bylo dosc dziwne wrazenie bo nigdy zaden lekarz w ten wposob na mnie nie dzialal. Zawsze wizyte u lekarza traktowalam oficjalnie na zasadzie lekarz -pacjent .

Gość gość
Raczej nie na poważnie, na seks może i tak... Lekarze uważają się za lepszych, więc jeśli nie wyglądasz jak milion dolarów, to żaden lekarz nie zwróci na Ciebie uwagi.

Gość gość
Ale slyszalqm ze lekarze maja opinie podrywaczy wiec narazie nie traktuje tego powaznie

Gość gość
To nie opinia, to fakt :D

Gość gość
Tak sie składa ze jestem mloda i atrakcyjna dziewczyna .nie narzekam na brak zainteresowania płci przeciwnej ( jakis czas nawet zajmowalam sie fotomodelingiem) on jest przecietnej urody Facetem na oko 13 lat starszy. Mial jednak cos w sobie co pozwala mi i nim zapomniec

Gość gość
I niebawem mam nastepna wizyte... Zobaczymy co z tego wyniknie

Gość gość
Nie pozwala tam mialo byc oczywiście: )

Gość gość
Możesz być i miss świata ale jeśli nie masz klasy, kasy i dobrze w głowie (najlepiej jakbyś studiowała medycynę albo była lekarką) to się Tobą nie zainteresuje. Takich może mieć na pęczki.

Gość gość
Co to za lekarz? Poza tym nie mylisz zwyklej uprzejmości z zainteresowaniem twoją osobą? Lekarze (zwłaszcza prywatnie) są uprzejmi,bo tak zyskują pacjentów

Gość gość
Klase sie ma albo nie, jak mi ktos kiedys powiedzial .. Z tym trzeba sie urodzic.. Urok osobisty ktory przyciaga do nas ludzi i mysle ze mam to w sobie .choc nie mi to osadzac. A co do wyksztalcenia niemam wyzszego ale bie mam z tym problemu. Mojej koleżanki maz jest lekarzem i wogole nie sugerowal sie wykształceniem ona na srednie tak jak i ja

Gość gość
Nie sadze by prawienie komplementów , patrzenie zalotnie w oczy itp nalezalo do obowiazkiw lekarza.mam za soba dwie wizyty i na kazdej z nich zachowtwal sie podobnie

Gość gość
Nie pracuje prywatnie a w szpitalu i nie jest ginekologiem ani tez psychiatra. Opini w internecie niema dobrej wiec nie sądzę by swoja uprzejmoscia pozyskiwal pacjentów

Gość gość
Daj spokój dziewczyno :) Mnie w ten sposób od lat "podrywa" ginekolog :D To nic nadzwyczajnego. Przerywnik między schorowanymi pacjentkami. Nie dajmy się zwariować :)

Gość gość
Byc moze. . . czas pokaże jak jest:) dodam ze nie jestem jakas latwa panienka, wrecz przeciwnie.po prostu facet mnie zaintrygowal.. No i chyba trafil w mój gust. Nie bede na nic nalegać a jedynie czekac na jego ruch. Zainteresowanie wydaje sie byc po obu stronach. Ciągnie nas do siebie i to dla mnie wydaje siw byc oczywiste- kobieca intuicja. Wkardl sie w moje mysli i nie chce wyjść ... Cwaniaczek:)

Gość gość
Raz sie zyje wiec dzialaj zeby potem nie zalowac

Gość gość
Moze i jestem odwazna ale szanuje siebie i poczekam na jego krok. Moze sprawdza czy jestem latwa zdobyczą. . .otoz nie doktorku;)