Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy życie w samotności ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Czy życie w samotności ma sens?Każdy człowiek powinien cieszyć się ze swojego życia mając u boku swoją drugą połowę.Każdy człowiek powinien mieć komu się wygadać i przytulić do siebie.Dziewczyny,czy naprawdę nie ma już tu szans na znalezienie samotnej której przydałby się uczciwy,szanujący innych,niekarany,bez nałogów?Może jest na tym forum jedna 30-parolatka chcąca z kimś takim porozmawiać?

Gość gość
ale tak szczerze w czym jest problem ze nie potrafisz znalesc sobie kogos w realu ?:)

Gość gość
Zacznijmy od tego że życie nie ma sensu.

Gość gość
moze nie ma sensu ale we dwoje przyjemniej sie zyje :) ile masz lat i skad jestes ?:)

Gość gość
Ktoś już za mnie przed chwilą odpowiedział ale dodam tylko że sam nie wiem czy tylko ja jestem sam,nigdy nie złamałem prawa,jestem bez nałogów,moja zostawiła mnie po 5-latach,nie chciała się przeprowadzić w moje nowe miejsce zamieszkania a po przeprowadzce o nowej znajomości tylko myślę.Mieszkam tu już 12lat w samotności,mam już 35 lat a bardzo chciałbym mieć z kim szczerze porozmawiać,mieć kogoś komu zaufam.

Gość gość
a skad jestes?:)

Gość gość
Ogłaszam się na Lento w ogłoszeniu pt.,,Szukam realnej,szukającej!",mam już naprawdę dość samotności.

Jasne, że życie w samotności ma sens. Ja bardzo lubiłam swoje życie w pojedynkę. Przyzwyczaiłam się i nie chciałam niczego zmieniać, bo samemu żyje się wygodniej. Mam dla Ciebie radę - przestań tak desperacko szukać, bo kobiety nie lubią desperatów. Zajmij się czymś, znajdź jakąś pasję, która umożliwi Ci przebywanie wśród ludzi, a kobieta się znajdzie.

Gość gość
Nie potrzebuję materialistki szukającej sponsora,bardziej cieszyłbym się z dziewczyny na wózku inwalidzkim,bo takie dziewczyny są bardzo wartościowymi ludźmi,takiej dziewczynie można w 100% zaufać a pomoc,możliwość wzięcia takiej dziewczyny na ręcę byłaby wspaniałym uczuciem.

Gość gość
uuu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gość gość
jesteś z powiatu sochaczewskiego ? to daleko od śląska?

Gość gość
Może jest z sochaczewskiego,zapytaj w Lento.

Gość gość
Życie w samotności nie jest złe jak się ma dobrą pracę i pieniądze.

>>>Nie potrzebuję materialistki szukającej sponsora,bardziej cieszyłbym się z dziewczyny na wózku inwalidzkim,bo takie dziewczyny są bardzo wartościowymi ludźmi,takiej dziewczynie można w 100% zaufać a pomoc,możliwość wzięcia takiej dziewczyny na ręcę byłaby wspaniałym uczuciem.<<< x Po tym poście, chciałbym ostrzec przed Tobą wszystkie dziewczyny. Ty nie szukasz kobiety, z którą mógłbyś żyć, ale takiej, którą od siebie w stu procentach uzależnisz i ubezwłasnowolnisz :(. x Kalectwo nie gwarantuje wartościowego charakteru, a wszyscy myślący ludzie, wiedzą, że do osób z ograniczeniami fizycznymi, trzeba mieć dużo więcej tolerancji, niż do osób pełnosprawnych.

Gość gość
Każdy człowiek powinien cieszyć się z życia mając u boku swoją drugą połówkę,osobę której może zaufać,osobę której może się wygadać i przytulić do siebie.Dziewczyny jeśli przeczytała to jakaś samotna poszukująca i chciałaby poznać uczciwego,niekaranego,szanującego innych,bez nałogów faceta-odpisz do mnie,odpowiadając na moje ogłoszenie pt,,Poszukuję realnej,szukającej!"zamieszczone w Lento.

Gość gość
Czytająca ten temat realna,samotna,szukająca kogoś(z mazowieckiego,łódzkiego)może porozmawiać ze mną odpowiadając na moje ogłoszenie pt:,,Poszukuję realnej,szukającej!"zamieszczone w Lento.Jeśli też kogoś potrzebujesz,zaryzykuj.

Czytając jeden z postów, muszę zgodzić się z Misiem. Kalectwo nie gwarantuje dobrego charakteru, a jest potężnym ograniczeniem. Mam paru znajomych na wózkach -od urodzenia i po wypadkach. Wiąże się to często z nietrzymaniem kału i moczu (jesteś gotów zmieniać partnerce pieluchę kilka razy dziennie, jeśli sama nie będzie w stanie tego robić, przez lata?, deformacjami i uszkodzeniami (jest duże prawdopodobieństwo, że dziecka mieć nie będziesz), zrezygnujesz z wycieczek, wypadów rowerowych z partnerem? Nie będzie Ci przeszkadzało, że będziesz miał w łóżku tzw. kłodę, która być może nawet nie poczuje, co robisz? Dodatkowo wszystkie obowiązki domowe spadną na Ciebie po pracy, chyba, że będziesz miał przystosowany dom (co sporo kosztuje) i że Twoja pani poradzi sobie ze sprzątaniem i gotowaniem będąc na wózku. Życie z osobą niepełnosprawną jest trudne i taka kobieta musi mieć naprawdę fantastyczną osobowość, wielką pogodę ducha, siłę wewnętrzną i zaradność, by w jakiś sposób zrekompensować swoje kalectwo. To nie jest sprawiedliwe, ale jest prawdziwe. Nie wszystkie osoby niepełnosprawne są urocze i zaradne. Część jest zgorzkniała, cyniczna, złośliwa i wykorzystuje swe problemy jako kartę przetargową by ugrać coś dla siebie. To przede wszystkim ludzie, jak inni i dlatego też charakter mają różny. Ile znałeś osób niepełnosprawnych tak naprawdę? Bo ja przez krótki czas byłem wolontariuszem pomagającym takim ludziom...

Gość gość
Dziewczyny jeśli przeczytała to samotna(z mazowieckiego,łódzkiego),szukająca i chciałaby poznać uczciwego,niekaranego,szanującego innych,bez nałogów faceta-odpisz do mnie odpowiadając na moje ogłoszenie pt:,,Poszukuję realnej,szukającej! zamieszczone w Lento.

Gość gość
Może nowy 2016 rok pozwoli zapomnieć o samotności?Każdy powinien cieszyć się z życia mając u boku swą drugą połowę.Dziewczyny jeśli przeczytała to samotna(z mazowieckiego,łódzkiego)szukająca,chcąca poznać 36-latka bez nałogów,niekaranego,szanującego innych -odpisz odpowiadając na moje ogłoszenie pt:,,Poszukuję realnej,szukającej!",zamieszczone w Lento.