Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia20x

Jak sprawdzić sms naszych facetów?

Polecane posty

Słuchajcie dziewczyny, znalazłam super stronę, na której można sprawdzić z kim i co pisał nasz facet. Ja swojego bezpodstawnie podejrzewałam swojego Darka, ale może wam się przyda :) http://fonoszpieg.pl/6154 Pozdrawiam, Kasia

Gość gość
powinnas zostać wielokrotnie zgwałcona przez islamistów bo nie zasługujesz na to by żyć :) x Regulamin Jest to strona typu landing page (będącą częścią usługi klubgraczy.pl), która umożliwia dostęp do konta premium na stronie klubgraczy.pl.Niniejszy landing page jest usługą Premium SMS dostępną w sieciach Plus, T-Mobile, Orange oraz Play. Koszt wysłania SMS wynosi 25,00 zł (30,75 zł brutto). Użytkownik wysyłając SMS pod podany na stronie numer oświadcza, że akceptuje Regulamin naszej usługi dostępny pod tym adresem i zdaje sobie sprawę z tego, że niniejsza strona ma charakter wyłącznie satyryczno-rozrywkowy.W przypadku jakichkolwiek pytań lub problemów prosimy o kontakt pod adres emailowy: mybestgamee@gmail.com. Życzymy przyjemnego korzystania ze strony i wielu godzin spędzonych na rozgrywkach!