Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę jak coś wiecie to pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakiś czas temu znalazłam w internecie adres mailowy do faceta który załatwia prawko. Wiem że w większości są to oszuści ale ten facet miał kilka pozytywnych komentarzy (choć mógł je sam napisać) ale podał mi link do ppw gdzie kazał się zarejestrować itd. Wszystko wygląda naprawdę profesjonalnie. W sierpniu był egzamin teoretyczny, potem w listopadzie praktyczny. Zdziwiło mnie że tyle czasu między jednym a drugim ale napisał że nie wie czemu taki termin został wyznaczony. Od początku wydawało mi się to wszystko trochę dziwne ale wolałam tak nie myśleć. W tym miesiącu napisałam do faceta co z moim egzaminem praktycznym to odpisał że jak będzie coś wiedział to napiszę. Wcześniej nie mogąc się doczekać na jakąkolwiek wiadomość w nerwach napisałam mu że jest oszustem to odpisał że jakby chciał oszukać to by nie odpisywał ale sądzę że chciał uśpić moją czujność. Pisał też że jest ze mną szczery itd ale jakoś mnie to nie uspokoiło. Już na niemal na 100% jestem pewna że mnie oszukał ale być może to się uda bo na początku napisał że osoby nie mające profilu w Wordzie czekają dłużej. I tu pytanie do Was: czy może to nie oszust tylko faktycznie będę później mieć to prawko czy jest to "profesjonalny" ściemniacz który wpuścił mnie w maliny. Jak o tym myślę to zawsze jest za i przeciw. W sierpniu dokładnie 3 i 4 znalazłam obok tych pozytywnych opinii dwie negatywne których już po kilku dniach nie było. Jeśli to kłamcą to niech go pokręci.

Gość gość
Przrz tyle czasu to byś kilka razy to prawko zdała :o

Gość gość
Zalatwia prawko? Czy Ty jestes normalna dziewczyno? I co, wyjedziesz potem na ulice bez zadnych umiejetnosci, z zalatwionym prawkiem i zabijesz czlowieka? Mam nadzieje, ze to byl oszust i wycyckal z Ciebie sporo kasy, moze cos w tej pustej glowie wtedy zostanie. Jak nie jestes w stanie zdac prawa jazdy legalnie, to nie pchaj sie za kierownice.

Gość gość
Bardzo chętnie ale wtedy naprawdę nie było na to czasu.

Gość gość
A tak z ciekawości robiłaś kurs chociaż? Ile razy wcześniej nie zdalas?

Gość gość
Jeden raz nie zdałam

Gość gość
Ale uczyłam się jeździć samochodem i wszystko ogarniam, światła sygnalizację itd

Gość gość
Raz?? Spieszyło ci się gdzieś? Szybciej byś załatwiła idąc na egzamin. Mam nadzieję że dużo zapłaciłas. Jak to wyjdzie, gościa złapią to masz problem.

Gość gość
a co się dziwicie jak takie poyebane pytania dają a egzaminator tylko patrzy żeby ulać !

Gość gość
Nie zdalaś czyli jednak nie ogarniasz!! Myślisz cokolwiek?

Gość gość
22:04 dobrze mówisz taka prawda

Gość gość
Zadziwiające że jednak większość zdaje. Ciekawe. Czyżby jechali bezbłędnie?