Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wigilia Andrzejek to zrobię wróżbę: ilu miałaś partnerów a powiem Ci kim jesteś

Polecane posty

Gość gość

to wróżba dla pań powyżej 25 lat: 0 - jesteś niebywale brzydka, odstraszająca oraz masz problemy ze zdrowiem i higieną 1 - jesteś porządną, nudną dziewczyną, dość zdrowa, przeciętnie inteligenta, z urody maksymalnie 4/10, dlatego kurczowo trzymasz się jednego 2 - to samo co wyżej tylko miałaś pecha 3 - to samo co wyżej tylko masz jakiś feler np, słaby charakter albo trafiłaś na słabych facetów 4 - jesteś marzycielką i ciągle szukasz ideału 5 - jesteś zmienna, boisz się samotności a zarazem rutyny 6 - jesteś atrakcyjna i lubisz się zabawić 7 - jesteś atrakcyjna, lubisz się zabawić, pewna siebie i nie boisz się samotności 8 - to co wyżej + lubisz przygody, jesteś odważna 9 - to co wyżej + żyjesz na krawędzi 10 - to wyzej + możesz mieć już chorobę 11- jesteś nimfomanką 12 - jesteś nimfomanką i wszyscy już o tym wiedzą 13 - jesteś puszczalska 14 - być może powinnaś rozważyć karierę prostytutki 15 i więcej nie ma dla Ciebie już ratunku

Gość gość
autor to kryptogej i oszołom

Gość gość
3 partnerów 16 lat :)

Gość gość
1 partner nie dlatego że jestem nudna i brzydka albo mało inteligenta. Po prostu nie chcę być puszczalską d***** ; D Z tym jednym mi dobrze i nie mam najmniejszej ochoty szukac kogokolwiek innego.

Gość gość
1 partner nie dlatego że jestem nudna i brzydka albo mało inteligenta. - tak, wmawiaj sobie :D

Gość gość
Jesteś tak "inteligentna", że nie używasz przecinków i stawiasz emotki " ;D " jak gimnazjalistka :)