Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta, która nie umei wykrzesać z siebie k******a nie będzie dobrą żoną, matką

Polecane posty

Gość gość

Kobieta, która nie umei wykrzesać z siebie k******a nie będzie dobrą żoną, matką

Gość gość
ani nawet prawdziwą kobietą. prawdziwa kobieta wie, ze seksualnośc jej dana jest niepowtarzalna i wykracza poza zwykła biologię. Przy tym jak wiele uroku konbieta moze roztoczyć dzięki swojej seksualności, to już dawno nie chodzi tylk o przyciągniecie samca, bo nawet singielka seksowna prezentuje sie jako ktoś inny zupełnie od babochłopa. Seksapil kobiecy to absolutne osiągnięcie ewolucyjne i kobieta, która tego nie docenia nie zasługuje na to co ma, a na darmo posiada kto nie uzywa. Taka kobieta może byc tylko matka polką, nie będzie dobrą żoną umeijącą pociągać swego męża, lecz co najwyżej kucharka i matką aseksualną dla swego dziecka. Jako kobieta nie będzie wykorzystywala potencjału, jaki ma kobieta umiejąca wykrzesać z siebie spojzrenie lekko wulgarnie zabarwione. Kobieta powinna umieć uwodzić, deliaktnie pieścić swój dekolt, bawić sie wisiorkiem, kochać dodykać swoich włosów, używać typowo kobiecych gadżetów, szminek w sztywcie, prawdziwych, tradycyjnych,a nie błyszczyków jak małolata, powina mieć subtelne rozświetlajace jej buzię kolczyki, ładne subtelne buty, niekoniecznie na 10cm, ale nie powinna znać wyłącznie trampek.Powinna mie zadbane dłonie i nie bać się czerwieni. kobieta, która boi się czerwieni jie jest kobietą, bo to kolor warg sromowych, ust, orgazmu, rozkoszy i ognia, które są początkiem życia. Przycuągają mężczyznę i sprawiają, ze ludzie chca mieć dzieci, to seksapil czyni kobietę boginia. To czy macierzynstwo ja tym czyni zalezy juz od szeregu czynników, al ekobieta, która umie wyglądac i spohrzez jak kobieta ma niewidoczną koronę.

Gość gość
fajnie to opisałeś, aż się podnieciłam :classic_cool: ale co poradzić, mam kolezankę zawsze w trampkach,brzydka, dredy, brudne luzne ciuchy i zlapala sobie faceta, nawet przystojnego i dwojke dzieci zrobila z nim

Gość gość
oznacza to, że oboje byli desperatami, dla niektórych rodzina to wyłacznie pojęcie pronatalne i instytucyjne

Gość gość
Kobieta powinna umieć pochylić się z dekoltem i perfumem między piersiami nad mężczyzną, by poczuł zapach jej piersi i podać mu czule jego obiad, całować w czoło, masować głowę, gdy będzie jadł, pytać sie jak się czuje delikanie drażniąc sobie krocze o róg stolu, powinna umiec mówić wygasłym mruczącym glosem nie powinna bać się slowa cipka

Gość gość
powinna umieć uwodzić tak męża nawet przy dzieciach, a nie ogłosić żalobe na 20 lat dopóki się nie wyproiwadzą, dzieci powinny wiedzieć, ze stąd się wzięły, to nie jest wstyd

Gość gość
Leżałam dzis w łóżku po przebudzeniu całe 2 godziny pieszzcząc się, obracając masażer w cipce o 180 stopni, pieszcząc dokładnie łechtaczkę i wargi sromowe, ąz czułam dreszcze w calym podbrzuszu, pachwinach, wszędzie. cały pokój wypenił się ciepłym zapachem mojej pochwy, włoski zrobiły sie zlepione, lepkie, wibrator ślizgał mi sie w dloniach, potem go wąchałam, gdyż kocham swój własny zapach, marzę o mężczyxnie, który kochałby także ten smak

Gość gość
Ja dostrzegam w niej piękną kobietę choćby była w starych trampkach.

Gość gość
włoski?! :O fuj!! trzeba golić na zero!

Gość gość
ale coś musiało sprawić, byś ją taką widział i nie byly to trampki, na poczatku było cos innego- słowo, zapach, uśmiech, kolor, potem zostają wspomnnienia po tym, chocby była w tramkach,a le wciąż to te wspomneinia, nie trampki, sprawaiją, że widzisz zniej piekno

Gość gość
oziębłe s*******ny co was pociaga, skoro opis masturbacji te znie??;-/