Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Monia700

5 miesieczne niemowle nie moze zasnac, malo pije mleka

Polecane posty

Witam, moze ten watek byl wielokrotnie tu na forum ale chcialam go jeszcze raz poruszyc, Otoz mam problem z moim dzieckiem urodzila sie wczesniaczkiem wazyla 1950 teraz ma 5 miesiecy wazy 4 800g wydaje mi sie ze malo przybiera bo ta waga stoji w miejscu juz dwa tygodnie tez tak bylo dwa miesiace temu kiedy wazyla 4300 tez waga stala w miejscu albo niuni troche ubywalo. Jest na piersi w nocy je co dwie godziny a w dzien jest wlasnie problem trzeba jej wmuszac chociaz zeby dwa razy zjadla i to musi byc na spiocha i przy suszarce inaczej nie - zwariwac idzie to jest jeden problem... Drugi taki ze niunia zasypia tylko w wozku a robi sie duza i sie nie miesci ;)do 5 tygodnia zycia spala gdzie sie ja polozylo potem zaczely sie kolki noszenie, na rekach, lulanie , kolysanie no i wozek ... nie wiem co mam robic jak ja poloze do lozeczka natychmiast otwiera oczy i nie bedzie spac i potem jest taka marudna ze nie mozna jej niczym uspokoic...No i ma problemy z zasypaianiem tez lulanie kolysanie i....suszarka ja juz wariuje nie mam czasami sily bo caly dzien latam z "cyckiem" na wierzchu zeby dziecko zjadlo i ja kolysze dodam ze butelki i smoczka nie akceptuje co robic? Przeczekac i nie dac sie zwariowac? Moze ktos mial podobne problemy prosze pomozcie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować