Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i tak sie kończy chlańsko , imprezowanie i puszczanie ... gdzie ? w Warcie

Polecane posty

Gość gość

oto cała prawda o Ewie tylman ... rzygam juz gdy widze jej fotki i jej nazwisko przy najwazniejszych wydarzeniach z kraju ..... od kiedy to kobieta łazi po klubach nocnych z mało znanym lub wcale nieznanym kolesiem ? ochlewa sie ze ledwie idzie ? wraca po nocy pieszo do domu ? schodzi pod most z kolesiem ? może nawet go prowokowała do seksu wiedzac ze koles jest gejem ? skonczcie juz z tym tematem ......

Gość gość
Ciekawe dlaczego tak nie naglasniaja tysiecy innych spraw, gdzie zagineli naprawde wartosciowi ludzie

Gość gość
dokładnie , może lubia nagłasniac takie " cichodajki " jak Wieczorek Tylman

Gość gość
No to sie teraz rodzice dowiedzili jaką córcię mieli grzeczną - czytaj grzeszną :)

Gość gość
Jesteście tak wredni, puści i pozbawieni elementarnych uczuć, że aż się przykro robi. :(

Gość Kulka_Mięty
Specjalnie trolują, olej.

Gość gość
gość dziś Jesteście tak wredni, puści i pozbawieni elementarnych uczuć, że aż się przykro robi. x no tak mam sie użalac nad alkoholem który wypiła i isc nie umiała ? czy nad jej głupota?

Gość gość
To ty jestes pozbawiona uczuc bo dajesz przyzwolenie na faworyzowanie jednostek kosztem setek innych osob w podobnej sytuacji

Gość gość
Nie karmcie trolli

Gość gość
Kulka_Mięty dziś Zief no tak, grubym babonom gnijącym cały dzień na kafe życie oszczędza pokus x wystarczy życ wg zasad :) oblesniany rudzielcu bez dwóch zebów

Gość gość
Zaginęli łącznie 3 osoby które znałam. Kolega 7 lat temu- pracodawca Kuzyn 3 lata temu- student prawa Mąż koleżanki 6 miesięcy temu. - Maz i ojciec. Mial wypadek samochodowy i zniknął w lesie. Tez Rutkowski prowadzil i gowna sie dokopal czytaj NIC NIE ZNALAZŁ I co?!!! J****a cisza tyle czasu!!! A tutaj taka dziunia i afera goni aferę.

Gość gość
Poużalaj się nad swoją głupotą. Nigdy się nie napiłaś? Nigdy nie wracałaś późno do domu? Nawet jeśli nie. Nawet jeśli spędzasz dnie na klepaniu różańca przerywanego aktami strzelistymi, nie zmienia to faktu, że właśnie obrażasz nieznanych ci ludzi, którzy przeżywają tragedię. Obrażasz pamięć człowieka, który tragicznie stracił życie. Wylewasz frustracje na tych, którzy bronić się nie mogą bo czujesz się anonimowa i taka fajna. Taka święta i nobliwa.

Gość gość
Niczym się nie różnice od tego w niebieskiej kurtce. Ale to wróci :) twoje zasady wtedy na nic się nie zdadzą.

Gość gość
mialo byc zagineli trzej mezczyzni. Sorry

Gość gość
Bo historyjka byla lzawa i medialna. Papa smerf w niebieskiej kurtce probuje uratowac smerfetke

Gość gość
Dlatego, że w prasie nie napisali o innych zaginionych, obrażasz tę rodzinę? Masz IQ kalarepy czy żarty sobie robisz?

Gość gość
Rodziny tez cierpią tych mężczyzn. Mlodzi w granicach 30. Gdyby nie rodzina to policja olalaby sprawy. Spotkałam mamę kuzyna i ona cały czas wierzy że syn żyje. 3 lata żyje w niepewności 3 lata patrzy przez okno i czeka. A policja tylko ze nawet nic nie mogą zrobić. to jest fair? dlaczego o niektorych szum ze sluchac juz nie mozna a o innych ani wzmianki!!!!

Gość gość
Nie! Pisze tylko o tym ze o wszystkich powinno się mówić nie tylko o wybranych.:(

Gość gość
I dlatego obrażasz tę rodzinę?

Gość gość
żadnej rodziny nie obrazalam. Nie myl mnie z tam tymi idiotami co mają pożywkę i powód do kpiny

Gość gość
Mpj kumpel zaginal 4 lata temu wewroclawiu jak wracal z imprezy wienczacej obrone pracy. Nie napisali o tym w zadnej gazecie ale mimo to jego matka sama szukala przez kolejne 2 lata. Non stop. W 2013 roku sie powiesila

Gość gość
Jasne, kobieta prowokuje, pisowski ciemnogród, tylko facetom wolno pic i imprezować a baba do garów... szkoda słów na was, a jaka katolicka milość do bliźniego przez was przemawia, gratulacje.

Gość gość
gość dziś Jasne, kobieta prowokuje, pisowski ciemnogród, tylko facetom wolno pic i imprezować a baba do garów... szkoda słów na was, a jaka katolicka milość do bliźniego przez was przemawia, gratulacje. x jakies dowody ? napisałam w pierwszym poscie ! nachlana była ? była ! prowadzała sie z kolesiem skoro niby miała chłopaka ? prowadzała ! łaziła po klubach nocnych po imprezie firmowej ? łaziła ! zlazła z kolesiem pod most ? zlazła ! po co zlazła ? po co jej to koles zaproponował ? wiadomo ! jeszcze cos niezrozumiałego ?>

Gość gość
i nigdzie nie pisałam ze facet moze imprezowac a kobieta nie - wszystko w granicach normy !

Gość gość
Po co z nimi wogole dysktujesz. Zaraz powiedza ze wcale nie byla pijana tylko tanczyla w balecie

Gość gość
Gość 14:45 czytałam o tym mezczyznie z Podkarpacia miał kolizje zostawił auto w rowie i uciekł do lasu w maju tego roku czytałam o tym zdjęcie tez widziałam ciekawe co się z nim stało