Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starsza siostra się ze mnie naśmiewa

Polecane posty

Gość gość

mam tego dość. ciagle gdy coś robię jestem przez nią wyśmiewiany i przedrzeźniany mam k***a mać tego dość .. wczoraj np. wyśmiewała sie ze mnie bo zdałem prawo jazdy ... mówiła ze i tak nic nie umiem i ze jezdzić to moge ale na rowerze . sama ma prawo jazdy . chiałem wczoraj jej coś powiedzieć to zaczeła pyskować do mnie że "coś chciałeś powiedzieć?" "lepiej zamilcz" ... k***a mam jej dośc przychodzi ze swoim chłopakiem ... nikt sie nie odezwie jak zaczyna się ze mnie naśmiewać ..... mam dość!!

Gość gość
głupia cipka z siostry. gratuluję że zdałeś prawko! :)

Może spróbuj z nią na spokojnie porozmawiać ale jak będzie sama i powiedz jej co czujesz :/ myślę że jak szczerze oboje porozmawiacie i ona zrozumie to coś to zmieni.

Gość gość
piszesz to serio? śmiała się bo zdałeś prawko??? jakbyś nie zdał zapewne też byś się śmiała i też by CI mówiła, że nic nie umiesz, sorry, ale to totalna debilka. Wybierz jedną z dwóch taktyk : 1. Olej to co gada i traktuj ją jak powietrze bo zapewne ją cieszy, że doprowadza Cię do szału:o 2. Dokuczaj jej w stylu : a co zerwałaś już z xxx? widziałem go wczoraj wieczorem z jakąś laską:D (o ile nie lubisz tego chłopaka:P)

Gość gość
Olej ją, nie rób nic dla niej. Wychodź gdy wchodzi. Szczerze mówiąc dorosła baba a taka suka

Gość gość
serio ona ma 28 lat! ja 22

Gość gość
gdy byłem w czarnej d***e nie wyciągnęła do mnie ręki, prosiłem pomóż mi .. nie.. nie pomogła. sam musiałem sie wykaraskać z trudnej sytuacji ... nawet przy wigilii życzy mi źle przy łamaniu się opłatkiem