Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Damian4324324

Dlaczego kobiety krzyczą podczas porodu ? są głupie chcą zwrócić na siebie uwage

Polecane posty

Gość gość
poniekąd masz rację. Krzyk jest naturalną reakcją na ból mającą zwrócić uwagę. Tylko nikt nie krzyczy bo chce.

Gość gość
pomyślmy...pękają ścięgna, często pęka skóra, boli krzyż, napinają się wszystkie mięśnie. Dosłownie rozrywa cię od środka...przez kilka godzin

gość dziś lubię patrzeć jak kobiety cierpią chciałbym aby moja żona ( jeszcze jej nie mam) rodziła i krzyczała z bólu aby ją to tak bolało aby nie mogła przestać krzyczeć

Gość gość
wsadz sobie parasol w dupę i go wyjmij bez krzyku boli podobno podobnie

obiety powinny rodzić bez niczego bo my mężczyźni lubimy patrzeć jak wy cierpicie jak krzyczycie z bólu, podnieca nas to , dlatego lubimy was gwałcić

Gość gość
porod boli jak lamanie 20kosci jednoczesnie. Juz byli takie cwaniaczki jak Ty i jak podlaczyli ich do urzadzenia stymulujacego porod to po godzinie wymiekli. My po godzinie to paznokcie malujemy.Dodaj do tego kroplowki z oksy,proznociagi,masaze szyjki i kilkanascie godzin porodu,bo Ci dupa geba wyjdzie

Gość gość
Damian4324324 dziś to wsadz w fujarę

Gość gość
na wlasne życzenie.. w czasach, gdzie jest tyle możliwości, można kupić tyle rzeczy, kolekcjonować, zwiedzać świat, bawić się,...one wolą siedzieć w domu z bachorem za kase męża.. kiedyś bym się może tak poświeciła, kiedy nie było nic do roboty, ale nie rozumiem po co one sie na to zgadzają dzisiaj.

Gość gość
19:33 bo my oprocz pieluch dalej zwiedzmy i mamy pasje. W tych czasach tylko plebs siedzi z dzieckiem i mopem w domu.Zrozumiala aluzje?

nic nie będę sobie wsadzał nie jestem ge)jem i ci faceci to mięczaki ja taki nie jestem i to śmiesznie wygląda gdy kobieta krzyczy pod czas porodu być może to tak boli że nie da się nie krzyczeć ale to śmieszne, haha

Gość gość
nie odpisujcie kretynom!!!

Gość gość
19:33 co za tępota umysłowa.

Gość gość
od 8:30 masz jak pięknie mężczyzna krzyczy choć nawet nie zaczął się poród a tylko skurcze przed porodowe :)

Gość gość
ale jak kopnąć faceta w jaja i on krzyczy i zwija się to dopiero komiczne ha ha ha ha ha hiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiii he he he

gość dziś , gość dziś Ok, zgadzam się poród boli aż tak że nie da się nie krzyczeć, ale to śmiesznie wygląda gdy ktoś tak krzyczy.

Gość gość
a dlaczego obrażam ?????????? ja tylko mam dobry powód do śmiechu hiiiiiiii hiiiiiiiii

Gość gość
Damian to ten psychol prawik

Gość gość
a ciekawe dlaczego ? ha ha ha ha ha ha

Gość gość
ciebie smieszy jak kobieta cierpi i wrzeszczy w czasie porodu a nas smieszy jak facet placze krzyczy jeczy gdy z calej sily dostanie kopa w jaja :D