Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

święta , święta, prezenty, dekoracje, przepisy. .

Polecane posty

Gość gość

hejka święta juz nie długo a więc i przydała by się pomoc☺ macie jakieś pomysły na prezenty dla najbliższych? pomyśl na dekoracje domu stołu balkonu choinki.? jakieś przepisy na dania na święta? chętnie w tym wszystkim znaleźć koncepcji jak to ma być ☺

Gość gość
Nie może zabraknąć sernika najlepiej z pomarańczami. Sałatki z łososiem, jajkiem, papryką i ryżem. Pasztecików drożdżowych z kapustą j jajkiem. Barszczu czerwonego. Dekoracji w tonie bieli i srebra, kryształowych aniołków na choince i srebrnego anielskiego włosia. Czerwonego obrusa i takich poduch. Uśmiechów najbliższych :)

Gość TERAZhey
przestań ! nie wkurzaj biednych Polaków, którzy zapożyczeni w bankach czekają na przyjście Komornika

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość kafeterka333
To moje pierwsze święta z mężem w nowym mieszkanku i chce je zrobić tradycyjnie. Na choinkę kupiłam już bombki w lowickie wzory, a ogólnie od miesiąca samodzielnie robię dekoracje na stół, serwetki itd. Będzie folklorystycznie :> A na prezenty w większości daję robione samodzielnie poszewki, szale, a nawet futerały na pendriva czy coś. Ale to trzeba mieć na to czas. Z mężem natomiast nie kupujemy sobie nic nawzajem, ale wspólnie zdecydowaliśmy się na…planetę. Może i głupi pomysł, bo sama uważałam to na początku za wyrzucanie pieniędzy w błoto, no ale wz drugiej strony czemu nie? Chyba że już on mnie omotał :D :D :D Spójrzcie na stronkę kingdomofuniverse.com i powiedzcie mi czy taka gwiazda/planeta to dobry pomysł?