Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podobają się Wam czarni, czarne ? Mają długie penisy i ci)py ?

Polecane posty

Gość gość

pewnie podobają się

Gość gość
podobają

Gość prawictwo pospolite 152
czarne mi sie nie podobają , bo mają ... grube ud i brzydkie pupy . za to kręcą mnie azjatki , ale też bez przesady.. https://www.youtube.com/v/N3Yw1zugin0 najbardziej preferuje rase białą

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś nie masz gustu, żółci, żółte wyglądają jak dzieci , a biali jak śnieg, czarni czarne są najlepsi wyglądają jak czekolada i mają duże atrybuty kobiece, męskie a to zaleta !

Gość gość
Adam1990 dziś masz dobry gust ale miałbyś bardzo dobry gdyby Ci się podobały czarne, czarni :-) ! ale w sumie mulatka może być jasno czarna , latynoski są też ładne ale brzydsze od czarnych

niektóre czarne też są ładne choć moim zdaniem jest mniej ładnych murzynek niż mulatek :)

Adam1990 dziś ale mulatki często mają mama czarną , tatę białego więc trochę czarne są :-)

Gość gość
hajksdsad właśnie mulatki najczęściej mają białą matkę i czarnego ojca. W ogóle jeśli brać pod uwagę USA i Europę, to jakieś 80% związków między białymi i czarnymi to biała kobieta i czarny mężczyzna. Na odwrót jest z Azjatami- białe kobiety ignorują Azjatów, a Azjatki latają za białymi facetami, więc większość pół-Azjatów ma białego ojca. I zgadzam się, najpiękniejszą rasą są biali, chociaż zdarzają się czasem atrakcyjne mulatki. Azjatki wg mnie wyglądają jak kosmici. Tylko te po ostrych operacjach plastycznych wyglądają dobrze. Reszta ma twarze jak patelnia z malutkimi oczkami.