Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajksdsad

Mam 160 cm mój były ma 185 zostawił mnie dla 172 cm. Debil ?

Polecane posty

wiem że bycie wysokim i szczupłym to zaleta wielu ludzi tak mówi ale nie powinien mnie z tego powodu zostawiać , nazwał mnie krasnalem

Gość gość
to poszukaj sobie faceta 170-175 cm, taki do ciebie pasuje

Gość prawictwo pospolite 152
przeciez on cie nie zostawił ze względu na wzrost .. NA pewno powodód był o wiele bardziej powazny może go zdradziłaś , może myjesz sie tylko raz w tygodniu moze przytylas 40 kg skad mamy wiedzieć ?

prawictwo pospolite 152 dziś nie umiesz czytać ! przez wzrost mnie zostawił ! powiedział mi to i nazwał mnie krasnalem ! piszesz głupoty ale tym się nie przejmuje bo jesteś tr)olem

jak mógł cie zostawić przez wzrost jak wiedział ile masz wzrostu w momencie gdy sie z toba umawiał .. Wieć musiało mu to pasować inaczej by się z toba nie umówił

prawictwo pospolite 152 dziś przez wzrost mnie zostawił bo ona mu się zawsze podobała ale była zajęta a gdy była wolna to do niej poszedł, debil

jeżeli umawiam się z laską która ma 159 kg wagi , to dlatego , ze mi pasuje przecież nie rzuce jej z tego powodu , bo `` widziały gały co brały `` Co innego gdy mam dziewczynę ktora ma 55 kg a przytyje do 105 kg no to wtedy jest rzeczywiscie gruby problem .. Bo dzieczyna którą kocham miala 55 kg a nie 105 kg ..

prawictwo pospolite 152 dziś był ze mną bo nie miał z kim być a jak ta wysoka była wola to od razu do niej poszeł i powiedział że przez wzrost mnie rzuca i był ze mną bo nie miał wtedy z kim być

prawictwo pospolite 152 dziś był ze mną bo nie miał z kim być a jak ta wysoka została nagle wolna to od razu do niej poszedł i powiedział że przez wzrost mnie rzuca i był ze mną bo nie miał wtedy z kim być , debil

Prawictwo: w kobiecie 160cm wzrostu i 159kg żywej wagi, to raczej trudno zakochać się.

Gość gość
też bym odeszła...wyjatkowo głupia ta prowokacja

misio1 dziś liczy się charakter a nie wygląd gość dziś to nie prowokacja piszę prawdę