Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest złego w posiadaniu kochanka?

Polecane posty

Gość gość

Partner ma zbyt małego. Nie zaspokaja mnie. Czy to będzie coś złego, jak znajdę sobie kochanka? Kocham mojego chłopaka, nie chcę go porzucać. Ale nie wychodzi nam w łóżku, a to dla mnie ważne.

Gość gość
zapytaj moslinów oni ci wytłumaczą swoimi metodami. Media podaja oficjalnie, że już 20 polaków przeszło do ISIS.

Gość gość
powinno sie ciebie zaspokoic odpowiednio abyś sie nie rozmnożyła

Gość gość
Przychodzi takie kurfisko i jeszcze obnosi sie ze swoim kurfiarstwem. Powieś sie. Utop sie. Zaraź sie hivem. Umieraj kurfo.

czasami irytujacy jest ten portal. ludzie tutaj szukaja pomocy chcca jakies rad, a wy ochydne swinie tylko ublizacie! bo polak potrafi to najbardziej! zacofany naród!

Gość gość
Ale jaki w tym problem? Jakbyście wy trafili na osobę, którą kochacie bardzo mocno, ale by was nie zaspokajała w łóżku, to żylibyście w celibacie? Ja pierdolę...

Gość gość
23.11 :O

Gość gość
gość dziś tamten mózg korzysta, bo jest anonimowo. A karma wraca. Pozdrawiam.

Gość gość
problemem jest twój brak moralności, bo nie widzisz nic złego w posiadaniu kochanka. Jesteś ułomna że tego nie rozumiesz ? O jakiej miłośc****ertolisz skoro chcesz sie puszczać na boku. O miłości to ty pojęcia nie masz, bo jesteś kurfiszonem. Tfu ci w ryj.

Gość gość
Pogadać nie można nawet. A p********e się, straznicy moralności, prawiczki i k***y z wyrzutami sumienia.

Gość gość
Po wielotetnich związkach ludzie się zmieniają. Wartości które miały kiedyś znaczenie uleciały..

Gość obsssesja
NIC ZŁEGO. Mężczyźni nam zarzucają, że szukamy samca według pradawnego wzorca, a sami nie biorą pod uwagę, że po wynalezieniu gumki zdrada kobiety nie jest już tym czym była kiedyś.

Gość gość
moze pogadaj z partnerem zamiast go zdradzac? jesli go kochasz to jaki problem? jesli nie zgodzi sie zeby ktos cie zaspokajal to sa inne mozliwosci.

Gość gość
Trzeba obrazić tych "prawilnych", zeby dostać jakieś normalne komentarze. Jeśi faceci zdradzają, bo im baby nie dają, to kobiety też mogą, jak nie są zaspokajane. Proste.

Gość cocka
jeśli szukasz młodego dyskretnego kochanka odezwij się. jestem przystojny, dobrze zbudowany, mam wiele hobby, motocykl, pieniądze, jestem przystojny i mam naprawdę ostry sprzęt. zdązysz dojsc kilka razy na grze wstępnej obiecuje :* pozdrawiam kuj-pom

Gość gość
Ale ja z Poznania. A poza tym już mi się odechciało kochanka ;p

Gość gość sisi
23.25.popieram!dokładnie!

Gość gość
nic nie jest złego, każda/każdy teraz ma kogoś na boku, a ci co nie zdradzają to są jacyś chorzy :D

Gość gość
00.22 ale autorka zdaje sie nie rozumie tego i gadaj do drzewa

Gość gość
cocka aż mi się kochać zachciało

Gość gość
Panstwo prawi, 23.25 i 00.22 - czy wedlug was ja mam zyc bez seksu? Skoro mnie przyszly maz nie chce posuwac, a wcale nie jestem ani brzydka, ani gduba, ani oschla w lozku, wrecz przeciwnie..? Prosze, powiedzcie mi wedlug was co ja mam zrobic.

Gość gość
A ja tych obrażających i na sile umoralniających wyj/eba/lbym w kosmos! Co za kur/estwo. Sami umoralniaja i jednocześnie obrażają. Hipokryzja na całego. Do spowiedzi marsz i spowiadać sie z obrażania ludzi!