Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanki rozpowiadają,że jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

Wiem co pisze się na internecie,że to żaden wstyd itd itd.. I ktoś może napisać że jeśli mam 19 lat,jestem dziewicą i czuje się z tym dziwnie to przesadzam,ale mówie szczerze że czuje się dziwnie. Podczas jakiś wypadów na piwo czy jakies jedzenie koleżanki często wymieniają się jakimiś opowieściami albo swoimi problemami łóżkowymi,a ja siedze jak głupia i nic,pytają się mnie zawsze kiedy ja w końcu sobie kogos znajde i czemu ciągle jestem sama. Ale skoro nie spotkałam nikogo "normalnego" to przecież nie bede się rzucać na pierwszego lepszego faceta.. Patrzą na mnie w towarzystwie jak na dziwaczkę, a ostatnio dowiedzialam sie od kolezanki,że nasze wspolne znajome omawiały "mój przypadek"..

Gość gość
Zmień koleżanki, bo są jakieś głupie. Moja znajoma mająca 22 lata dopiero od niedawna nie jest dziewicą ale nigdy nie omawiałyśmy "jej przypadku" i nie rozmawiałyśmy na ten temat jakby było z nią coś nie tak, bo to całkowicie normalna sprawa. Sama mam 22 lata i 3 lata temu bycie dziewicą nie było czymś szczególnie nadzwyczajnym i nie wierzę, że coś się zmieniło, więc wnioskuję, że po prostu Twoje koleżanki to jakieś debilki.

Gość gość
dziewica to nic złego,gorzej gdyby rozpowiadały ,że jesteś puszczalska.