Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZDRADA CO ROBIĆ NIE ŚPIĘ PO NOCACH

Polecane posty

Gość gość

zdradziła mnie dziewczyna wybaczyłem jej a teraz nie śpię po nocach od tamtego zdarzenia mineły 4 miesiąco. co ja mam robić.. łykam jakieś tabletki na sen ale wgl nie działa chyba już cała paczka poszła ... oczy mam podkrążone i czerwone... pracuję na dodatek uczę się po nocach koszmar!! co ja mam robić? jestem już wykończony

Gość gość
na kolanach powinna przepraszać albo nie powinna iść do tego fagasa

Gość gość
pomóżcie mi ja już sił nie mam chciałbym normalnie żyć normalnie istnieć jak nie to się tak wkurzę że wyjadę do innego miasta nie chcę widzieć jak płaczę nie chcę być naiwnym i głupim drugi raz :(

Gość gość
nie ścierpię dłużej nie mogę ciągle rozmyślam o tej zdradzie już mnie łeb boli ona mnie od siebie uzależniła .. teraz mi kłamie ze mnie kocha a jak dawała się innemu to nie kochała nie wiem co dalej będzie ona nie chcę żebym odszedł a jak nie chcę patrzeć kolejny raz na jej łzy na jej cyrki nie chcę chcę żyć normalnie z kobietą zamieszkać stworzyć coś więcej z nią nic nie tworzę ,, odpowiadam jej od niechcenia że tez ją kocham.. ale to nie prawda .. ona robi jakieś cyrki ze mi się rzygać chce ... nie wiem czy wgl coś z nią osiągne mam dość.. dzisiaj kolejna będzie noc nieprzespana ... a jak zamknę oczy to będe mial znowu koszmary o tj zdradzie

Gość gość
olej babę i poszukaj sobie innej zdradziła to znaczy nie kocha proste

Gość gość
ona mnie przy sobie na siłę trzyma a jak jej mówię ze to nie ma sensu to płacze

Gość gość
k***a wczoraj mi się śniło jak ją trzech posuwa obudziłem się w środku nocy spocony pościel od potu mojego mokra ...serce mi waliło .. potem już nie usnąłem :O

Gość gość
Frajer

Gość gość
czemu frajer?

Gość gość
Bo z nią siedzisz i płaczesz zamiast wykopać za drzwi i zacząć nowy rozdział. Ciało raz puszczone w ruch dalej puszcza się samo.

Gość gość
wolę napisać jej smsa albo coś nie chce mi się patrzeć jak płacze ona mnie na to bierze ja to dobrze wiem

Gość gość
Zostaw dziivvke weź się za naukę wyjdziesz na ludzi!! Zdradziła raz zdradzi i drugi i trzeci itd.

Gość gość
Jak się wypinała to nie płakała

Gość gość
kochasz ją ?

Gość gość
mam mieszane uczucia ale chyba bardziej byłbym skłonny do tego że coraz mniej z każdym dniem i mam przez nią te schizy :O

Gość gość
gość dziś jak się wypinała to była uchlana jak świnia :O

Gość gość
nie dość ze zdradziła to jeszcze po pijaku s********j od niej jak najszybciej nie ma przebacz dla takich szmat

Gość gość
jak to co robić? bierz kroki w dupę i spierdalaj

Gość konkretna laska z mozgiem
Dokonales swiadomego wyboru - wybaczyles i jestescie dalej razem wiec oo co tu skomlisz? Prawdziwy mezczyzna by nawet na nia nie naplul. Tyle w temacie.

Gość gość
kończę z nią ! napisałem jej że to koniec ! pewnie śpi ale rano się zdziwi !potem spotkam się z nią i jej to powiem żebym na tchórza nie wyszedł niestety ale muszę . Będzie przynajmniej wiedziała że mam zamiar skończyć jak przeczyta tego smsa