Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różnica w wykształceniu a związek?

Polecane posty

Gość gość

Czy myślicie, że związek przyszłej pani adwokat z osobą o gorszym wykształceniu ma sens? Chłopak mojej siostry skończył tylko budownictwo, więc niezbyt wymagające studia i na pewno będzie zarabiać znacznie mniej moja siostra. Tylko szczerze

Gość gość
Szczerze?Siostra adwokat a Ty przygłup do kwadratu.

Gość gość
Pójdź na budownictwo to zobaczymy jaka Ty zdolna jesteś :D Jakie masz wykształcenie, siostro "przyszłej pani adwokat" (czyli aktualnie co najwyżej jest na aplikacji więc jeszcze droga daleka tak btw)

Ja wierzę, że różnica w wykształceniu wpływa negatywnie na związek, ale znacząca różnica - jedno po wyższych studiach, drugie po zawodówce. Tak jak jest u Twojej siostry to norma. BTW. jeśli budownictwo to mało wymagające studia to nie mam pytań. Prawo jest o wiele prostsze - sama pamięciówa.

Gość gość
prawo to rzeczywiście bardzo wymagające studia :D każdy debil który będzie wkuwał to przejdzie te studia, nie wspominając że ciężko jakoś dostać się nie jest. Budownictwo za to podziwiam, oczywiście popieram przedmówców :D

Nie wiem jak trudne jest budownictwo :), x ale pamiętam, że na chatce studenckiej budowlańców, zawsze piło się najwięcej :P.

Gość gość
Budownictwo to jest ciężki kierunek. Mam tam kilku kolegów i naprawdę lekko nie jest, a wszyscy kończyliśmy elitarne liceum na ścisłym profilu.

Gość gość
szczerze nie ma sensu , beda straszne braki nawet w wyslawiamiu sie Beda inni znajomi , inne towarzystwo a znam z autpsji sama jestem prawnikiem , akurat tak sie sklada ,ze prokuratorem chkopak moj jest informatykiem za duza bariera i zwiazek pomimo , ze sie staram biegnie ku koncowi roznica w wyksztalceniu , wychowaniu ,pochodzeniu rodzin , nie ma szans przetrwania , na tym samym poziomie wyszktalcenia i pochodzenia nalezy szukac osoby

Gość gość
nie ma sensu

Gość gość
Ja będę lekarzem i zadaję się tylko z lekarzami.

Gość gość
a jakie masz wyksztalcenie ?

Gość gość
Jestem biotechnologiem

>>>roznica w wyksztalceniu , wychowaniu ,pochodzeniu rodzin , nie ma szans przetrwania , na tym samym poziomie wyszktalcenia i pochodzenia nalezy szukac osoby<<< x Faktycznie :P. x Lepiej, by znalazł sobie mądrzejszą dziewczynę :P.

Gość gość
22:10 prokuratorko od siedmiu boleści która wyżej sra niż d**e ma, informatyka jest cięższym kierunkiem niż twoje prawo w ogóle tak jak mówisz znajdz sobie kogoś na swoim poziomie, może jakiegoś hydraulika

Ja jestem prawdziwym antytalentem w dziedzinie języków obcych :D, a z anglistką było nam całkiem dobrze :).

Gość gość
misio ty to z każdym byłeś i każdego znasz nawet Kwaśniewskiego także:D🖐️

Gość gość
Nie wyobrażam sobie żebym mogla być z kimś glupszym,ludzie musza sie dobierać na tym samym poziomie

>>>misio ty to z każdym byłeś i każdego znasz nawet Kwaśniewskiego także<<< x To mieszkanie z anglistką też jest dla Was jedynie mitem i czymś nieosiągalnym :P ? x Z Kwaśniewskim pracowałem, na długo przed jego prezydenturą i dlatego uważam go za porządnego człowieka. Nigdy nie udawał, tylko mówił uczciwie, że czegoś nie da się zrobić, bo taki jest układ.

Gość gość
Ale jaka konkretnie jest różnica w wykształceniu między prawniczką a informatykiem?

>>>Ale jaka konkretnie jest różnica w wykształceniu między prawniczką a informatykiem?<<< x Prawniczka szybciej nauczy się książki telefonicznej na pamięć :P.

Gość gość
misio1 dziś >>>misio ty to z każdym byłeś i każdego znasz nawet Kwaśniewskiego także<<< x To mieszkanie z anglistką też jest dla Was jedynie mitem i czymś nieosiągalnym jezyk.gif ? x Z Kwaśniewskim pracowałem, na długo przed jego prezydenturą i dlatego uważam go za porządnego człowieka. Nigdy nie udawał, tylko mówił uczciwie, że czegoś nie da się zrobić, bo taki jest układ. www.youtube.com/watch?v=ozy5frCoVTg x swoje mity wsadz sobie w du/pe bo tylko takie przygłupy jak ty uwierzą w te bajki, z lekarką też podobno miałeś romans z kim zresztą nie miałeś:D ty stary samotny dziadzie

Wybacz Pancerny baranie, ale nigdy z lekarką nie mieszkałem :). A szkoda :(.

Gość gość
widze że jest baran parcerny, wyręczy mnie w wytykaniu twojego mitomaństwa bo widze że więcej twoich historyjek pamięta niż ja:D

Pancerny Baran chwalił się kiedyś, że nawet screen-uje wszystkie moje posty :P. x Nie ma to, jak być przedmiotem obsesji, chorego psychicznie nolifa :P.

Gość gość
i dobrze robi, a psychiczny to jesteś ty z tymi wymysłami i zakompleksiony myślisz że tu każdy jest takim przygłupem jak ty i będzie łykał te bajki jak dziw/ka ku/tasa? to sie mylisz

Gość gość
:D misiu pancerny Cię znowu przyskrzynił :D

Gość gość
Tak naprawdę prawnikiem zostanie kazdy kto chce i lubi duzo ryć na blachę a do kierunkow scislych trzeba mieć glowę .Sama studiowałam informatykę i mogę poświadczyć, ze to nie są studia dla każdego kończy je około 10 - 20 % zaczynających i to nie są rzeczy (szczegolnie przedmioty na pograniczu matematyki i informatyki) których da się nauczyć siedząc ileś godzin, albo masz na tyle mocny umysl aby sobie z tym poradzic albo nie . Tak w ogóle to nasz wykładowca prowadził kiedyś "logikę dla prawników" dla calego roku renomowanej uczelniei był załamany, poźniej na zajęciach opowiadał nam śmieszne historie tych zajęć i wyzywał "prawników" od idiotów, bezmózgów itp.. W kolejnym roku przedmiot prowadził inny wykładowca i skwitował kulturalnie, ze to prawda, ze "prawnicy" są niemożliwie tępi i szkoda cokolwiek gadać na ten temat.

Jak jesteś pancernopodobnym idiotą, to możesz tak uważać :P. x Ja w zamieszczonych przez niego tekstach, nigdzie nie widzę, chwalenia się, ukończeniem studiów na budowlance, a to mi Pancerny Baran wmówić usiłuje.

Jak widać powyżej, Pancerny Baran jest chorym idiotą, który nie rozumie, że w temacie mówimy o budowlance, jako kierunku studiów. x Ten biedny debil, nie rozumie też, że samochód służy czasami do przewozu materiałów budowlanych na własne potrzeby. x W jego jednokomórkowej mózgownicy, nie mieści się, prowadzenie firmy budowlanej, w formie spółki cywilnej, bez zawodowej znajomości budowlanki :P. x I na koniec: prowadziłem też firmę krawiecką, choć o pracy maszyny do szycia pojęcia nie mam :D i uczestniczyłem, wraz ze wspólniczką, w przyjmowaniu nowych pracownic.