Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara stara panna

koniec roku a życie uczuciowe w czarnej d....

Polecane posty

Gość stara stara panna

Jak zwykle grudzień, jak zwykle jestem sama. Czy ktoś tez ma doła związanego z końcem roku? Brakuje mi towarzysz życia czy jak to sie mówi. samotność jest potrzebna, ale nie na długo.

Gość gość
Jestem 24letnim starym kawalerem i jest mi dobrze samemu. Nie zmienilbym tego na zaden zwiazek.

Gość stara stara panna
Ja przeciwnie. Do pewnego stopnia dobrze mi teraz, tylko brak bliskiej osoby. A tego nie zastąpi praca, koleżanki, które już mają własne rodziny, ani różne kursy, zajęcia i tym podobne.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Ja też jestem sama i mam dziwne przeczucie, że tak już zostanie.

Gość stara stara panna
37. Byłam w związku, ale od 4 lat jestem sama. Szanse mam marne na kolejny, bo co kogoś spotkam, to ma żonę. A żonaty mnie nie interesuje. Żałuję, że za młodu nie byłam wybredna i nie szalałam. Miałabym już dawno rodzinę.

Gość gość
Chyba pozostaje się pogodzić z samotnością, tyle że chyba mnie przeraża, reszta życia w czterech ścianach i nie będę miała nawet z kim śniadania zjeść, opowiedzieć jak mi minął dzień.

Gość stara stara panna
Właśnie próbuję to robić. tzn pogodzić się. Ale jak mam jeszcze żyć 50 lat sama, to już nie bardzo to widzę. Czasem nie ma nawet z kim porozmawiać czy podzielić się radościami albo problemami.

Gość gość
No właśnie, 50 lat, to strasznie dużo. Zawsze chciałam mieć rodzinę, sama pochodzę z rozbitej, więc jak pomyśle, że mam resztę życia przeżyć sama...

Gość gość
stara panna 37 lat? jesteś tylko dojrzała, ale nie stara

Gość gość
Ja mam tak samo, jestem sama od 5 lat, a mam dopiero 22 lata.. jakoś nie wychodzi, chociaż na randki chadzam, zapraszają