Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie 40 ,50 i ich 20 letnie panienki

Polecane posty

Gość gość

Smiesza mnie tacy faceci,oni naprawde mysla ,ze te laski " leca " na nich -one leca na kase,chca sobie pojezdzic samochodami i dostawac prezenty....A staruszki sie ciesza ,opowiadaja jacy to oni nie sa super,a jak szukaja jakiejs aby ulozyc sobie zycie to zadna ich nie chce.No coz,a oni tak gonia tego kroliczka i czas ucieka...

Gość gość
No, jeden taki tu cały dzień miauczy, już z 37 zrobił sobie 35 lat :P

Gość gość
ja mam 27 i spotykalam sie z facetem co ma 45 , wcale nie lecialam na jego kase

Gość gość
Mnie smieszy to jak zachowuja sie tacy panowie...pusza sie jak pawie ,tocza rozmowy tylko o " laskach" jakie to on nie mial.Opowiadaja ,ze wszystkie go chca i leca a tak naprawde to ostatnie podrygi.Zapominaja o swoich zonach,dzieciach,traca rozum ,licza sie tylko kolejne zdobycze.Moj znajomy zostawil rodzine i powiedzial,ze jest mysliwym ma luk i musi lowic....Doslownie miesza sie im w glowach!

Gość psychoanalityk 7
Autor lub autorka wątku to: - stary walikoń zazdroszczącym lasek innym facetom; - stara panna bez szans nawet u tych starszych. Polak jak nie zazdrości i nie zieje nienawiścią to jest chory

Gość gość
To teraz ciekawe czy jestem chora czy nie jestem Polka? ;)

Gość psychoanalityk 7
Jesteś stara panna i tyle. Taka prawda.

Gość gość
psychoanalityk a ty co masz pewnie 38 lat i przezywasz ostatnie podrygi bo za rok czy dwa Wacuś będzie ci odmawiał posłuszeństwa i twoje 20 latka da nogę

Gość gość
A ja uwielbiam starszych facetow, nie ze wzgledu na kase, ale są tacy bardziej mescy... Np taki Daniel Craige moj ideal ;)

Gość gość
mi blizej juz do 50 i od ponad pol roku mam taka jedna lolitke w miejscowosci obok. Pcham do kazdej dziurki kiedy tylko chce i jest cudownie :) ona mnie kocha i nawet nie ma do mnie pretensji ze mam zone i corke - cierpliwie czeka az jej pan przyjedzie zaladowac az po same kule :) polecam taka kuracje odmaldzajaca kazemu panu w moim wieku

Gość gość
Znam taką kurację z autopsji :-D i z przekonaniem 100% powiem,że te panienki bynajmniej nie lecą na kasę,tak sobie tłumaczą to podstarzałe lochy.których nikt nie chce

Też mnie tacy panowie śmieszą, myślą że jak mają pieniądze to mogą mieć wszystko. Ok zawsze się jakieś chętne znajdą ale myśl że ktoś się z kimś zadaje ze względu na jego pieniądze myślę że jest straszna.