Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie najlepiej wziąć pożyczkę z 1500zł???

Polecane posty

Gość gość

Szybka pożyczka gotówkowa prosto z dostawą na konto bankowe! Pożyczki gotówkowe skrojone na miarę Twoich potrzeb. http://www.credit24h.pl ZAPRASZAMY

Gość gość
Jako premia - darmowy sznur do powieszenia.

Gość gość
dobrą opcją pożyczkową jest ferratum bank. działają najszybciej, jest bezpiecznie z racji tego, że to bank, no i mają mało formalności co skraca całą procedurę. potrzebowali tylko mojego dowodu, sprawdzili w KRD i pieniądze wysłali na konto.

Gość gość
Pożyczka na święta bez BIK na dowód do 30 dni. Pierwsza pożyczka do 2000 zł a decyzje otrzymujesz w 5 minut, pieniądze przelewamy w kwadrans. Takie warunki oferuje heplfinanse.pl Mam nadzieję że pomogłam =)

Gość gość
Tylko vivus. Do tego nie trzeba splacac w terminie. Ja splacilem po ponad roku czasu i naliczyli mi tylko 160 zl odsetek karnych

Gość fregata
ale w vivusie masz teraz tak, że przy pożyczce 1600zł którą bierzesz u nich pierwszy raz to nie ponosisz żadnych kosztów, wiec się opłaca, ale trzeba też ja spłącać w terminie, bez żadnych problemów.

Gość gość67
I w vivusie mają teraz chyba wydłużenie terminu spłaty. Była jakaś reklama w tv, że do 60 dni. Ciekawe na jakich zasadach ta pożyczka :)

Gość fregata
no widziałam rekalmę w TV, ja jak brałąm pożyczkę w vivusie to zawsze spłacałam a terminie, wiec nie korzystałam z opcji wydłużenia rat kredytu. ale wiadomo jak to jest w życiu bywa różnie więc czasami warto wiedzieć że taka opcja istnieje.

Gość gość
W Vivusie brałam już dwa razy, nie miałam problemów ze spłatą kredytu, ale tak jak piszesz czasami wynikają różne sytuacje i takie wydłużenie spłaty dla niektórych może być bardzo pomocne.

Gość fregata
na pewno jest to dobra opcja dla osób, które potrzebują przesunąć termin spłaty kredytu, różnie w życiu bywa. dobrze że jak nie wyrobisz się w terminie to vivus odrazu nie narzuca Ci mega dużych odsetek, których nie jesteś w stanie spłacić.

Gość gość
Widziałam, że teraz jest bardzo fajna promocja w vivusie, więc śmiało wal do nich :)

Gość gość
Dobrą i sprawdzoną alternatywą jest Vivus. Pierwszą pożyczkę możesz wziąć do 1600 i jest za darmo. Jeśli nie uda się spłacić w określonym terminie (masz na to 30 dni) to możesz wnioskować o przedłużenie terminu spłaty.

Gość gość
vivus i wonga

Gość grymałka
ale teraz masz wydłużony okres spłąty kredytu, co oznacza, zę mozęsz przez 60 dni spłacać pożyczkę, uważam, że warto bo jest dużo czasu na spłatę.