Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wix

4 lata z kobietą, ale już dłużej nie mogę..

Polecane posty

Gość Wix

Witam wszystkich. Sytuacja wygląda następująco: Jestem z pewną dziewczyną 4 lata, 3 lata mieszkamy wspólnie.. Jednak ja już nie mogę, nie chcę być z nią. Dostrzegam jej każdą wadę, staram się ograniczać wspólny czas, nawet mi się jej bzykać nie chce.. W dodatku jest chamską i niezbyt inteligentną dziewczyną! Niestety, dopiero teraz to zauważyłem.. Już wiele razy chciałem od niej odejść, znajomi to samo mi mówili, ale niestety nie dawałem rady. Wychodzi na to, że jestem słaby gościem.. Pragnę poznać kogoś na prawdę wyjątkowego, jakąś ciekawą, inteligentną, przebojową kobietę która pozwoli mi uciec od tego wszystkiego. Pragnę normalności.. A Wy co doradzacie?

Gość Wix
Dodam tylko, że według wielu jestem niebrzydkim i na prawdę fajnym, ciepłym gościem.. Pozdrawiam!

Gość gość
może najpierw kup jakiś środek na porost jaj bo chyba ci nie wyrosły. Jesteś typowym przykładem człowiek słabego. Tej niby nie lubisz, ale z nią jesteś bo jesteś ofiara, a ona ma silny charakter i to cię pociąga. Pewnie dlatego chciałeś wulgarną - bo wydawała ci się silniejsza od ciebie. Jesteś tak beznadziejny, że nie potrafisz odejść, muszą cię przekazać z rąk do rąk. I ty śmiesz kwestionować jej inteligencję?

Gość gość
Czyli jesteś małpką, nie puścisz jednej gałęzi, dopóki nie złapiesz drugiej, porażka.

Gość gość
jak nie mozesz to popuść i odpuść :)

Gość gość
on nie odpuści, on się puści...ucieknie do kolejnej silnej, wulgarnej kobiety...i znowu będzie narzekał.

Gość Wix
Widzę, że porady pierwszorzędne.. :V

Gość gość
a co radzić komuś kto sam jest odpowiedzialny za swoje problemy? :D